luni, 5 noiembrie 2012

ADzero, smartphone din bambus cu Android şi procesare quad core!


Pe o piaţă plină de smartphone-uri Android care pot fi confundate cu uşurinţă, iată că şi-a făcut apariţia şi o piesă excentrică pe care unii utilizatori o vor aprecia fără doar şi poate. Vorbim despre ADzero, un telefon inteligent a cărui carcasă este realizată din bambus.
Din acest punct de vedere, ADzero se adresează pasionaţilor de obiecte unicat, lucrate cu măiestrie, nu a produselor de serie, fabricate pe bandă rulantă.

Designul muncit complementează de minune un hardware de top, comparabil cu ceea ce oferă producătorii consacraţi din domeniu: procesor Exynos 4 quad core (1.4 GHz), 1 GB RAM, 16 GB stocare internă şi cameră de 8 MP cu senzor BSI (back illuminated sensor) şi diafragmă F2.0. Ecranul are 4.5 inch şi 1280 x 720 pixeli rezoluţie.
Suportul pentru acces la Internet este asigurat de conexiunile HSPA+ şi Wi-Fi 802.11n.
ADZero rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich, aşa cum a fost gândit de Google. Cu alte cuvinte, producătorul nu şi-a băgat nasul prin fişierele de sistem pentru a personaliza interfaţa sau a adăuga tot felul de aplicaţii care să ocupe memoria degeaba.

Dacă ne întrebaţi de preţ, o să vă spunem că acesta este de 700 de dolari. Cei interesaţi pot beneficia însă de o reducere de până la 200 de dolari, odată cu startul unei campanii de promovare speciale (Kickstarter).
Deocamdată nu a fost anunţată data la care smartphone-ul din bambus va ajunge pe piaţă, cert este că va fi disponibil într-un număr redus de exemplare, cel puţin la început.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu