duminică, 3 martie 2013

Assassin’s Creed 4: Black Flag confirmat oficial


În urma apariţiei mai multor zvonuri, Ubisoft a recunoscut oficial că lucrează la Assassin's Creed IV: Black Flag, cel de-al patrulea titlu numerotat al seriei. De asemenea, publisher-ul francez a promis că va dezvălui mai multe detalii despre joc (inclusiv primul trailer) la începutul săptămânii viitoare.
Pentru început ne-a fost oferit doar artwork-ul oficial pentru coperta lui Assassin's Creed IV: Black Flag, pe care-l puteţi admira în continuare.
Assassin's Creed 4 Black Flag
Zvonurile indică că personajul principal din Assassin's Creed IV va fi Edward Kenway, bunicul eroului dinAssassin's Creed III, acţiunea urmând să se desfăşoare în jurul anului 1715, în Caraibe. Conform posterului în posesia căruia au intrat colegii de la Koraku, noul asasin va putea explora locaţii precum coasta Floridei, Havana sau insulele Cayman.
Assassin's Creed 4 Black Flag
Se pare că site-ul oficial al jocului a avut o scăpare, dezvăluind data apariţiei lui Assassin's Creed IV: Black Flag - 29 octombrie 2013. De asemenea, site-ul indica faptul că jocul va fi lansat pentru PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC, precum şi pentru consolele de nouă generaţie. Versiunea de PlayStation 3 va oferi 60 de minute de gameplay suplimentar, sub forma unor misiuni exclusive.
Assassin's Creed 4 Black Flag

Momentul istoric descoperit de oamenii de stiinta. Cum au aratat primele secunde ale formarii Pamantului. VIDEO

Momentul istoric descoperit de oamenii de stiinta. Cum au aratat primele secunde ale formarii Pamantului. VIDEO


Momentan, imaginile nu au fost confirmate ca ar reprezenta inceputul formarii unei planete noi, insa sperantele printre astronomi sunt mari.
Daily Mail scrie ca astronomii au reusit sa surprinda cu ajutorul Observatorului din Sudul Europei un moment istoric in perspectiva formarii vietii, nasterea unei noi Planete.

Este vorba despre o stea extrem de tanara, denumita HD 100546, aflata la 335 de ani lumina fata de Pamant si observata indeaproape in ultima perioada.

Imaginile, daca se dovedesc a fi ceea ce oamenii de stiinta suspecteaza, reprezinta formarea unei noi planete, de ce nu asemanatoare cu Pamantul, formare similara cu cea a Terrei.

Pentru a reda cat mai clar curiosilor ceea ce inseamna o astfel de formare, astronomii au realizat si un montaj video.


Cele mai mari erori de pe iPhone 5. Clipul care arata ce gafe a facut de Apple cu telefonul tau

Cele mai mari erori de pe iPhone 5. Clipul care arata ce gafe a facut de Apple cu telefonul tau


2013 nu a fost chiar cel mai bun inceput de an pentru Apple. Si sta pentru ca au fost nevoiti sa lanseze doua update-uri pentru sistemul de operare. Iar bug-urile tot nu s-au rezolvat.
Securitatea telefonului este un factor extrem de important. Nu ai vrea ca oricine care ar avea un minimum de cunostinte sa poata sa iti vada datele personale.

iPhone nu inseamna doar un telefon, ci si accesul la date personale, conturi bancare si lucruri pe care cu siguranta nu ai vrea sa le spui tuturor.

Pentru a arata insa cat de vulnerabil este iPhone 5 in acest moment, cu noul sistem de operare instalat, plus update-uri, cei de la Vulnerability0lab au postat pe Youtube un clip care sa va convinga.

Iata-l:


Sursa : http://www.yoda.ro

Animalele fac bijuterii din aur şi pietre preţioase (VIDEO)


 Larvele de trichoptere îşi construiesc propriile case din materialele pe care le găsesc prin jurul lor. De parcă nu ar fi fost de ajuns că aceste mici creaturi realizează o muncă de arhitecţi, un artist francez a decis să le transforme în adevăraţi bijutieri.

Larvele de trichoptere, care trăiesc în mediul acvatic, îşi construiesc singure un fel de „sarcofage” din nisip, scoici şi pietricele din albiile râurilor. Operele lor de artă sunt construite din aceste materiale din cauză că animalele trăiesc în apropierea iazurilor, căci altfel, micile creaturi se adaptează utilizând aproape orice fel de material pentru casele lor.
  Profitând de această ocazie, artistul francez Hubert Duprat i-a transformat pe carabeţi (căci aşa se numesc larvele de trichoptere) în adevăraţi aritecţi-bijutieri moderni. Mai exact, el le-a pus la dispoziţie, în loc de nisip şi scoici, aur, perle şi pietre preţioase, permiţându-le să îşi creeze case-bijuterii. 
Mai jos puteţi afla mai multe despre colaborarea dintre Dupratşi carabeţi şi despre operele de artă create de ei. 

Do the Harlem Shake pe YouTube


Desi rareori cei de la , saptamana aceasta au venit cu un joc ce arata si YouTube in “Do the Harlem Shake”.
Do the Harlem Shake
Do the Harlem Shake” sunt cuvintele cheie pe care trebuie sa le introduceti in casuta de cautare de pe YouTube pentru ca, in cateva secunde, pagina web sa inceapa sa se miste intr-um ritm haotic. Animatia Do the Harlem Shake pe YouTube dureaza aproximativ 15-20 de secunde, dupa care va puteti continua navigarea in conditii normale. Pana la urma, si inginerii responsabili de YouTube sunt oameni ca noi. :)
Melodia din spatele animatiei este un hit din toate punctele de vedere si a generat o adevarata frenezie online. Se afla pe , iar o cautare pe YouTube dupa respectiva asociere de cuvinte genereaza peste 200.000 de rezultate. Interesant este ca cele mai multe dintre ele sunt clipuri realizate de oameni cu foarte mult timp liber in diverse locuri.
Acest truc disponibil pe YouTube face parte dintr-o categorie speciala de elemente pe care le gasiti online in categoria ,,easter egg”. In cazul in care nu ati mai auzit de aceste cuvinte, este suficient sa introduceti in Google ,,Let it snow” sau ,,Do a barrel roll”. Veti fi placut impresionati si la fel vor fi prietenii vostrii.

Tegra 4 le ofera gadgeturilor viteze stiintifico-fantastice. E de doua ori mai rapid decat concurenta

Tegra 4 le ofera gadgeturilor viteze stiintifico-fantastice. E de doua ori mai rapid decat concurenta


Noul procesor a fost testat de jurnalisti la targul Mobile World Congress de la Barcelona.
Noul procesor Tegra 4 de la NVIDIA a reusit sa surprinda la Mobile World Congress de la Barcelona. Toata lumea se astepta ca procesorul sa fie rapid, insa testele au aratat ca acesta reuseste sa se descurce in teste chiar de doua ori mai bine decat concurenta, un lucru incurajator daca ne gandim ca noile gadgeturi cu Tegra 4 ar putea atinge viteze astronomice.
Cand vine vorba de jocuri sau de grafica pretentioasa, Tegra 4 este de cateva ori mai rapid decat procesoarele de pe alte produse, iar consumul de electricitate este mai scazut.
Tegra 4 este primul procesor cu 4 nuclee Cortex A15. El vine si cu 72 nuclee grafice GeForce, de 6 ori mai multe decat predecesorul sau, Tegra 3.
Iata o comparatie Tegra 4 vs. non-Tegra 4 realizata de cei de la NVIDIA:


Sursa : http://www.yoda.ro

O cometa ar putea lovi Planeta Marte in 2014. Explozia ar urma sa fie de 25 de milioane mai mare decat orice bomba nucleara de pe Terra

O cometa ar putea lovi Planeta Marte in 2014. Explozia ar urma sa fie de 25 de milioane mai mare decat orice bomba nucleara de pe Terra



Cu totii am vazut ce se intampla atunci cand o cometa de mici dimensiuni, cativa metri in diametru, loveste Pamantul. In Rusia, un astfel de eveniment s-a soldat cu peste o mie de victime. Acum imaginati-va ceva de cateva sute de milioane de ori mai puternic.
NASA monitorizeaza in acest moment cometa C/2013 A1 care va trece in luna octombrie a anului viitor la o distanta record de mica fata de planeta Marte.
Desi calculul initial arata ca respectiva cometa va trece la o distanta de sub 23.000 de mile, cifrele nu sunt exacte, mai ales ca directia de deplasare a cometelor poate fi oricand usor influentata de orice factor extern.

Pentru NASA, un astfel de eveniment inseamna disparitia Roverului Curiosity, dar si a tuturor sondelor trimise in jurul planetei Marte, un impact fiind echivalent cu un crater de sute de kilometri si o explozie de 25 de milioane de ori mai puternica decat orice bomba nucleara testata vreodata pe Terra.

Daily Mail scrie ca un impact "ar fi de proportii apocaliptice pentru planeta rosie".

Allview P5 Quad lansat la MWC 2013 [Hands-On]


Allview a anuntat astazi primul sau telefon quad-core, in cadrul Mobile World Congress. Acesta este cel mai performant dispozitiv din oferta companiei romanesti, dar care nu renunta la liniile de design impuse de produsele precedente din oferta.
Allview P5 Quad
Cea mai atractiva caracteristica a lui P5 este procesorul quad-core tactat la 1,2 GHz, care vine alaturi de un display IPS de 4,5 inci cu rezolutie qHD, camera de 8 megapixeli si capabilitati 3G HSDPA+ pe doua retele. Bateria de 2100 mAh ar trebui sa ofere 230 de ore de stand-by si 300 de minute de convorbiri in 3G. Allview a investit mai mult in includerea unui senzor foto performant, care poate filma in Full HD si ofera capabilitati de captare a imaginilor HDR si multishoot de pana la 99 de fotografii in rafala.
Sistemul de operare inclus este Android Jelly Bean 4.1, iar aplicatia Gameloft Live ofera posibilitatea de a descarca diverse titluri ale companiei.
Mai jos aveti un Hands On cu noul Allview P5 Quad.

MiniDuke, softul periculos care a afectat guvernele europene, poate fi eliminat din calculatoare cu o unealta romaneasca

MiniDuke, softul periculos care a afectat guvernele europene, poate fi eliminat din calculatoare cu o unealta romaneasca


O versiune initiala a sofisticatului software periculos este activa inca din mai 2012, potrivit Bitdefender
Romanii de la Bitdefender pun la dispozitia tuturor un soft gratuit cu ajutorul caruia pot elimina din calculatoare periculosul soft MiniDuke, care a atacat guvernele mai multor state europene.
MiniDuke a fost detectat de Bitdefender Labs cu aproape un an in urma, iar respectiva versiune de malware a fost adaugata in baza de virusipe 26 mai 2012, desi soft-ul periculos nu era cunoscut la acel moment pentru efectele sale.
Varianta initiala a MiniDuke difera de cea descoperita acum, in primul rand prin faptul ca utilizeaza un mod diferit de instalare. In plus, aceasta acceseaza pagina de internet time-server.org, pentru a vedea care e data curenta in China. Comportamentul acestei prime versiuni de malware este, in rest, similar celui anuntat recent.
’’Software-ul periculos MiniDuke poate provoaca daune majore sau poate colecta cantitati uriase de informatii pe parcursul a 10 luni. Descoperirea unei versiuni initiale a acestui virus, in mai 2012, sugereaza ca suntem inca la inceput in a intelege dimensiunea si scopul MiniDuke. Analizam in continuare software-ul si vom face publice si alte detalii importante atunci cand vor fi descoperite’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.   
Analizele efectuate pana acum releva ca MiniDuke extrage informatii din sistemele informatice ale guvernelor Irlandei, Belgiei, Romaniei, Portugaliei si Cehiei precum si din alte instituții, precum un furnizor de servicii medicale din Statele Unite ale Americii sau organizatii din Japonia, Brazilia etc.
Antivirusul Bitdefender elimina toate variantele cunoscute ale MiniDuke. Compania a anuntat, de asemenea, disponibilitatea unui utilitar de dezinfecție gratuit pentru acest virus.
Pentru o analiza mai detaliată a versiunii initiale a MiniDuke, accesați raportul tehnic de pe blogul Bitdefender Labs.

O imagine din "Stăpânul Inelelor"? Nu, o fotografie astronomică realizată cu cel mai celebru telescop spaţial


Imaginea realizată de Telescopul Spaţial Hubble, amintind oarecum de înfricoşătorul "ochi al lui Sauron", reprezintă, în realitate, o nebuloasă planetară numită ESO 456-67, din constelaţia Săgetătorul, vizibilă pe cerul emisferei sudice a Pământului.

În ciuda numelui de "nebuloase planetare", aceste obiecte spaţiale nu au legătură cu planetele; numele eronat datează de acum un secol, când astronomii le-au observat cu telescoape slabe, ce nu dădeau imagini prea detaliate. Văzute prin asemenea telescoape, nebuloasele apăreau mici, compacte, asemănătoare cu planetele – de aici, numele de nebuloase planetare.
În realitate, aceste corpuri cereşti sunt asociate cu stelele ajunse în ultima fază a vieţii lor. Când o stea se apropie de finalul existenţei sale, ea elimină în spaţiu mari cantităţi de material din  structura ei. Nebuloasele planetare sunt acele învelişuri luminoase de gaze şi praf cosmic emanate de la o astfel de stea. În centrul lor se găsesc rămăşiţele stelelor originare – mici stele dense, numite pitice albe.
În această imagine a nebuloasei ESO 456-67 pot fi văzute diferitele straturi de material cosmic emis de steaua centrală. Fiecare strat apare diferit colorat. Încă nu se ştie cu precizie cum generează nebuloasele planetare o asemenea varietate de forme şi structuri; unele par sferice, altele eliptice, altele emit valuri de material cosmic din regiunile lor polare, unele au forma unei clepsidre sau a cifrei 8, iar altele par nişte explozii stelare haotice.

Masacrul din adâncuri: 100 de milioane de rechini sunt ucişi anual


 De parcă nu ar fi fost de ajuns faptul că se reproduc rar şi că adesea sunt prinşi în plasele de pescuit, acum rechinii sunt şi vânaţi intens pentru înotătoare şi carne. Recent, cercetătorii au creatprima estimare globală a acestui carnaj.

Combinând informaţii oferite de organizaţii de pescuit şi din literatură de specialitate, oamenii de ştiinţă au concluzionat că, în 2010, 97 de milioane de rechini au fost ucişi. Mai mult, specialiştii estimează că anual sunt vânaţi între 63 de milioane şi 273 de milioane de rechini. 
Deşi în unele regiuni, printre care se numără şi statale din Uniunea Europeană, este interzisă comercializare părţilor componente din rechini, înotătoarele şi carnea acestor animale este la mare căutare în toată lumea. 
Statisticile subliniază că în prezent, numărul victimelor îl depăşesc cu mult pe cel al naşterilor de rechini, fenomen care pune în pericol exigenţa speciilor. 
Singura soluţie pentru salvarea rechinilor ar fi ca 5 dintre cele mai importante specii să fie monitorizare şi protejate conform CITES (Convenţia privind comerţul internaţional cu specii ale faunei şi florei sălbatice).
„Noi suntem prădătorii acum. oamenii au pornit un atac neobosit asupra rechinilor al căror număr scade din ce în ce mai mult”, a declarat Elizabeth Wilson. 

Obosim dacă gândim prea mult?


Deşi creierul reprezintă aproximativ 1/50 din greutatea corpului uman, el consumă aproximativ o cincime din oxigenul pe inspirat. Ne vine uşor să presupunem că suprasolicitarea telencefalului ne face letargici, dar asta nu e tocmai adevărat.
Creierul foloseşte mare parte din energia sa pentru a se menţine în starea de bază, în timp ce o zecime din energia noastră este consumată pentru pomparea ionilor de sodiu şi potasiu de-a lungul membranei celulare cerebrale, un proces simplu care menţine fiecare neuron încărcat şi pregătit. Înschimb, activitatea mintală specifică (comunicarea cu un prieten sau rezolvarea unui rebus) nu necesită foarte multă energie în plus.
De-a lungul timpului, studiile au demonstrat că după realizarea sarcinilor mintale solicitante, oamenii devin mai lenţi. Unul dintre experimentele de acest gen, coordonat de Samuele Marcora de la Universitatea din Kent, a împărţiţi subiecţii în două grupuri. Membrii primului grup au fost supuşi unui joc pe calculator destul de epuizant, în timp ce restul subiecţilor au urmărit un documentar despre maşini sport. Ulterior, toţi participanţii au fost supuşi unui test de anduranţă pe o bicicletă. Astfel, Marcora a descoperit că oamenii care erau „epuizaţi mintal” au renunţat mai repede la pedalat, comparativ cu cei care urmăriseră documentarul. 
  În acelaşi timp, Marcora nu a găsit nicio legătură între sarcina mintală şi răspunsul cardiovascular ar participanţilor, precum presiunea arterială sau consumul de oxigen. Cu alte cuvinte, efortul mintal nu le-a încetinit trupurile, dar, îns schimb, i-a făcut pe subiecţi să perceapă sarcina fizică drept una dificilă. Aşadar, se pare că efortul mintal ne oboseşte, însă totul se petreze în capetele noastre.

Medias W N-05E, telefonul cu doua ecrane care devine tableta. VIDEO

Medias W N-05E, telefonul cu doua ecrane care devine tableta. VIDEO


Gadgetul a venit la targul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona
Telefonul Medias W N-05E are doua ecrane de 4,3 inch fiecare, un procesor dual-core de 1,5 GHz, 1 GB de RAM si 16 GB memorie interna pentru stocare.
In plus, memoria poate fi marita cu un card microSD.
Sistemul de operare este un Android 4.1 (Jelly Bean), iar telefonul este dotat cu o camera de 8.1 megapixeli.
In momentul in care cele doua ecrane sunt puse in functiune, telefonul devine o tableta cu o diagonala de 5,6 inch care se descurca foarte bine la capitolul imagini, daca sunt ignorate contururile celor doua ecrane.
Medias W N-05E stie sa foloseasca reteaua 4G, iar bateria are o capacitate de 2.100 mA, ceea ce ar putea fi destul de mare pentru un telefon, dar insuficient atunci cand sunt activate ambele ecrane.
Telefonul va fi lansat in Japonia in luna aprilie.

Real Racing 3 lansat pentru iOS şi Android


Electronic Arts a anunţat lansarea jocului Real Racing 3 pentru dispozitivele echipate cu sistemele de operare iOS şi Android. Real Racing 3 încearcă să emuleze pe telefoane şi tablete experienţa oferită de titluri cu greutate precumGran Turismo sau Forza Motorsport.
Pentru a atinge acest obiectiv, studioul producător Firemonkeys a implementat în Real Racing 3 o gamă variată de maşini şi circuite licenţiate, precum şi o noutate - Time Shifted Multplayer. Prin intermediul acestei opţiuni, jocul va realiza profiluri ale utilizatorilor, concepute după stilul personal şi maniera de a şofa, acestea urmând a putea fi folosite pentru a concura împotriva replicilor virtuale ale jucătorilor.
Probabil cea mai mare noutate adusă de Real Racing 3 faţă de predecesorii săi este aderarea la modelul Free-to-play. Avantajul imediat este lipsa unui cost iniţial, doritorii putând să descarce gratuit Real Racing 3. Din păcate, jocul este împânzit de microtranzacţii, care forţează jucătorii să plătească pentru diverse opţiuni, aplicând timpi de aşteptare exagerat de lungi pentru cei care nu doresc să recurgă la acestă variantă.
Real Racing 3 poate fi descărcat gratuit prin intermediul AppStore (iOS) şi Google Play (Android).
Real Racing 3

Noua baterie revolutionara care iti va incarca iPhone-ul in 5 secunde

Noua baterie revolutionara care iti va incarca iPhone-ul in 5 secunde


Durata de viata a bateriei, cea mai mare problema de pe toate smartphone-urile momentului, ar putea avea in sfarsit o rezolvare.
In ultimii ani, telefoanele destepte s-au intrecut in camere foto tot mai bune, displayuri mai mari, aplicatii mai utile si capacitate de stocare mai mare, dar problema principala a acestora a ramas neatinsa: bateria. O problema adusa in discutie si la targul de tehnologie MWC 2013 de la Barcelona.

Pentru ca degeaba ai un telefon care stie sa faca de toate, daca stie sa faca de toate doar cateva ore, apoi trebuie sa-i gasesti repede o priza ca sa nu se stinga, oamenii de stiinta au gasit solutia pentru o baterie noua, superperformanta, care "ar putea sa-ti incarce iPhone-ul in 5 secunde", noteaza ziarul britanic Daily Mail.

Este vorba despre o baterie bazata pe un supercondensator pe grafen care poate sa incarce un telefon si chiar si o masina electrica in numai cateva secunde. Aceasta noua tehnologie ar putea conduce nu numai la telefoane cu durata de viata mai lunga, dar si cu un design mai subtire.

Wizz Air si-a lansat aplicatie pentru iPhone


Wizz Air si-a lansat aplicatie pentru iPhone, ce permite utilizatorului sa faca rezervari si chiar sa cumpere bilete prin intermediul acesteia.
WizzAir AppExistau si pana acum alternative pentru cautat zboruri, atat pentru Wizz Air, cat si pentru alte companii aeriene. Oricum, Wizz Air detine in prezent o aplicatie oficiala pentru iOS ce permite cautare de zboruri, rezervare si plata. Motivul pentru care a fost lansata intai pe iOS este faptul ca exista mai putine dispozitive, astfel sunt mai putine rezolutii de testat si mai putine platforme hardware. Pentru Android nu avem inca detalii, dar speram ca in scurta vreme sa putem face rezervarile si de pe aceasta platforma. Aplicatia este gratuita si poate fi instalata din magazinul celor de la Apple.
La prima vedere, interfata este foarte prietenoasa, simpla si usor de utilizat, sunt disponibile mai multe limbi de comunicare, printre care si limba romana, si contine legaturi si informatii complete despre zboruri, bagaje, chiar si linkuri catre conturile de social media ale operatorului. Practic, nu mai avem nevoie sa accesam site-ul WizzAir pentru a rezerva un zbor sau a primi raspuns la intrebari.

Special Forces: Team X – Impuscaturi desenate [REVIEW]


Zombie Studios este un dezvoltator de jocuri care, desi dispune de o echipa talentata este in stare sa realizeze titluri cu gameplay solid, nu a lansat pana in prezent niciun hit. Special Forces: Team X este cea mai noua creatie a sa, destinata Xbox Live Arcade si Steam, care incearca din pacate sa iasa in evidenta pe piata aglomerata a shooterelor militare. Reusesc insa stilul grafic inedit si modul interesant de creare a hartilor sa fie de ajuns pentru a atrage atentia fanilor jocurilor de actiune?
Review Special Forces Team X

Gameplay

Special Forces: Team X nu dispune de o poveste sau context pentru luptele armate pe care le afiseaza. Jucatorul incepe cu un personaj generalist, pe care il poate personaliza in timp, odata cu deblocarea de echipament nou. Fiind lipsit de o poveste, jocul nu dispune nici de un mod single player, toata actiunea fiind experimentata exclusiv online.
Review joc Special Forces: Team X
Cei care au jucat in trecut Gears of War sau alte shootere care implica utilizarea unui sistem de cover stiu la ce sa se astepte de la Special Forces: Team X. Jocul nu incearca sa reinventeze roata si pastreaza schema de control din hit-ul celor de la Epic Games. Acelasi buton este folosit atat pentru fuga, cat si pentru “lipirea” de un perete, sau escaladarea acestuia. De asemenea, pot fi echipate doua arme si doua feluri de echipament, care poate varia de la chemarea unui caine de atac, pana la utilizarea de grenade. De asemenea, fiecare personaj poate utiliza doua abilitati speciale, pasive sau active, care pot face diferenta intre viata si moarte pe campul de bataie.
Toate modurile de joc sunt bazate pe echipe si pot varia de la clasicele moduri Domination si Team Deathmatch, pana la moduri mai interesante care implica trei sau patru echipe. Din pacate insa, versiunea de PC nu este foarte populata de jucatori. Singurele moduri in care ai norocul sa mai gasesti cate sase-sapte persoane ratacite sunt cele care implica doua echipe. Mai grav este faptul ca putinele servere existente nu sunt accesibile cu usurinta din Romania, lagul fiind prezent peste tot.
Mod de joc Special Forces: Team X
Singurul element cu adevarat interesant al jocului este modul in care sunt alese hartile din multiplayer. Inainte de fiecare meci, jucatorii au posibilitatea de a vota pentru trei sectiuni ale hartii. Acestea sunt complet diferite intre ele din punct de vedere al arhitecturii si se imbina perfect in orice configuratie. Din pacate insa, anumite sectiuni de harta sunt mai populare decat altele, multe dintre meciuri avand loc pe harti aproape identice.
Nu era de ajuns faptul ca jocul nu dispune de o comunitate prea activa si ca gameplay-ul nu aduce nimic cu adevarat nou. Cei de la Zombie Studios au reusit sa o dea in bara in cazul lui Special Forces: Team X si cand vine vorba de finisare. Multe bug-uri se regasesc atat in meniurile de cautare ale serverelor, cat si in gameplay. Un exemplu destul de enervant este atunci cand un jucator incearca sa se materializeze langa un coechipier, iar jocul decide sa il teleporteze undeva intr-un perete sau alt element al decorului, fara posibilitatea de a scapa.

Grafica si Sunet

Cei de la Zombie nu au castigat niciodata vreun premiu pentru grafica, iar Special Forces: Team X continua traditia. Peste motorul grafic Unreal 3 a fost adaugat un stil grafic cel-shaded, cu personaje parca desprinse din benzi desenate. Violenta este accentuata uneori cu explozii ale capetelor personajelor si cu animatii foarte explicite. Cu toate acestea, avem de a face cu un joc generic si la acest capitol.
Grafica Special Forces: Team X
Sunetul este probabil cel mai slab element al jocului, cu arme neconvingatoare, voci repetitive si neinspirate si o coloana sonora inexistenta.

Concluzii

Special Forces: Team X este un joc slab, iar gamerii au votat cu buzunarul, refuzand sa cheltuie banii pe acesta. Lipsa de jucatori din multiplayer dovedeste ca stilul grafic nu a fost de ajuns pentru a atrage atentia publicului, iar problemele de la lansare au asigurat o moarte lenta pentru acest titlu. In cazul in care aveam de a face cu un joc free-to-play lansat in open beta, probabil ca as fi fost mai ingaduitor cu Special Forces. Din pacate, la 11 euro, este greu de recomandat oricarui gamer.