sâmbătă, 22 septembrie 2012

MISTERUL sunetelor MACABRE care au îngrozit întreaga planetă VIDEO

Locuitorii din mai multe ţări au auzit în ultima vreme zgomote misterioase care par să coboare din cer. În unele cazuri, ele au fost atât de puternice încât au declanşat alarme ale maşinilor, însă cercetătorii dau asigurări că nu există motive de îngrijorare.



În toată lumea au început să răsune zgomote misterioase pogorâte din cer
În toată lumea au început să răsune zgomote misterioase pogorâte din cer
Zgomotele care au fost auzite din Europa până în Canada se aseamănă unor mugete foarte puternice sau unor trompete care răsună şi au fost înregistrate de oameni din mai multe ţări. O astfel de înregistrare provine din Germania, iar pe fundal pot fi auzite cum mai multe alarme auto au fost declanşate de intensitatea misterioaselor sunete pogorâte din cer, scrieDaily Mail.




Pe internet au apărut explicaţii care mai de care mai ciudate legate de zgomotele acestea, care variază de la întoarcerea lui Isus pe Terra la o Apocalipsă iminentă. Oamenii de ştiinţă susţin că lucrurile sunt mult mai simple şi mai banale.


Astfel, profesorul de fizică Jean-Pierre St. Maurice de la Universitatea Saskatchewan a spus că ar fi vorba de zgomot electromagnetic emis de aurore şi de centurile de radiaţii.
Geologul David Deming de la Universitatea Oklahoma a descris un fenomen numit "Zumzetul", care este reprezintă sunete ciudate auzite în mai multe locuri de pe Terra de până la zece la sută dintre persoane. Potrivit lui Deming, aceste sunete sunt produse de transmisiunile telefonice şi de avioanele folosite de marina Statelor Unite pentru a comunica cu submarinele aflate în misiuni.
Mai mult, Terra are propriile emisii de unde radio, potrivit NASA.


Sursa : http://www.realitatea.net

Gadget-uri de top la început de toamnă

Dispozitivele de care aveti nevoie sunt destul de multe, iar o lista s-ar fi putut intinde la nesfarsit, pentru recomandarile din articolul de fata am ales 5 categorii si am inclus in fiecare cate 3 produse. Initial am pornit de la ideea ca 3 produse asemanatoare, destinate unor bugete diferite, ar fi suficiente, insa in final am adoptat insa alt sistem. Cele 3 produse din fiecare categorie sunt diferite ca functionalitate, se adreseaza unor tipuri diferite de utilizatori si nu in ultimul rand, sunt speciale intr-un fel sau altul.



Gadget-uri de top la inceput de toamna
Gadget-uri de top la inceput de toamna
Samsung Galaxy Note 10.1 3G

Galaxy Note-ul 10.1 este una dintre cele mai noi tablete Samsung si face parte dintr-o categorie specifica de produse doar cu numele. In realitate aceasta se diferentiaza considerabil de orice alt gadget intalnit pana acum. Cu toate ca are niste specificatii impresionante (un procesor Quad Core Exynos 4412 tactat la 1,4GHz, 2GB RaM, Bluetooth 4.0 si WiFi N), vedeta lui N8000 este creionul din pachet, care va poate convinge ca utilizati o altfel de tableta. acesta din urma este perfect pentru desene, pentru luat notite sau pentru a interactiona pur si simplu cu interfata.


Sursa : 
http://www.realitatea.net

La doar o zi dupa startul livrarilor noului telefon, Apple a si lansat reclamele menite sa promoveze pe TV cel mai asteptat gadget.

iPhone 5
iPhone 5 
Vizionati mai jos cele trei clipuri ale iPhone 5, dar si spotul realizat special pentru noile casti EarPods.

Clip 1


Clip 2

Clip 3

Clip 4 - Ear Pods


Facebook a decis sa suspende optiunea de recunoastere faciala pentru utilizatorii din UE




In urma recomandarilor facute in decembrie 2011 de Comisariatul pentru Protectia Datelor, Facebook a anuntat ca a suspendat optiunea de recunoastere faciala pentru utilizatorii din UE.



Decizia companiei vine ca urmare a unor sesizari facute de Billy Hawkes, comisarul responsabil cu protectia datelor din Irlanda, in 2011.

Acesta spune ca nu a cerut chiar eliminarea optiunii, insa Facebook, prin aceasta hotarare, transmite un semnal clar ca doreste sa respecte normele referitoare la respectarea protectiei datelor.

Hawkes este increzator ca pana pe 15 octombrie optiunea va fi dezactivata pentru toti utilizatorii din Europa.

Richard Allan, directorul politicii pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa al Facebook, a declarat ca planuiesc sa reinstaleze aceasta optiune, insa respectand noile reglementari.

In decembrie 2011, Comisariatul pentru Protectia Datelor (DPC) a cerut Facebook mai multa transparenta in ceea ce priveste felul in care datele utilizatorilor sunt oferite agentilor de publicitate si ca acestia sa aiba mai mult control asupra setarilor de confidentialitate.

DPC s-a declarat multumit felul in care Facebook a respectat aceste recomandari, insa a mentionat ca mai este de lucrat in privinta conturilor si a pozelor sterse.

Experiment la Amsterdam cu un iPhone5. A lipit telefonul de pamant si a inregistrat reactiile. VIDEO



Euforia provocata de aparitia pe piata a modelului iPhone 5 a urmat ritualul clasic: mii de fani au facut "de garda" nopti intregi in fata magazinelor din Asia si pana la New York.
E clar, fanii Apple sunt cei mai entuziasti cumparatori pe care si i-ar putea dori o companie. Ca sa fie printre primii proprietari de iPhone 5, au stat ore sau chiar zile in sir la coada in fata magazinelor, cantind sau purtind costume inspirate din produsele companiei. Fiecare are argumentele lui.
Un cumparator mai glumet din fire a lipit aparatul de asfalt si a inregistrat reactiile trecatorilor. Experimentul a avut loc la Amsterdam.
Specialistii cred ca Apple va vinde 10 milioane de aparate in primele 3 saptamini de la lansare. Si asta, chiar daca aplicatia pentru harti a fost criticata de utilizatori.
Este probabil, consecinta faptului ca Apple a renuntat sa foloseasca hartile Google si a dezvoltat propriul sau sistem, care opereaza cu o baza de date mai restransa. In conditiile in care chiar si liderul a aratat ca are "puncte slabe" razboiul de pe piata telefoanelor inteligente se inteteste.
Cu toate acestea, expertii se asteapta ca si anul viitor, Apple sa domine piata telefoanelor inteligente, cel putin in Statele Unite.

Sursa : 


Cat de departe suntem de Soare? Astronomii au stabilit distanta exacta

Cat de departe suntem de Soare? Astronomii au stabilit distanta exacta


Distanta dintre Pamant si Soare a fost stabilita oficial de Uniunea Astronomica Internationala
Unitatea astronomica, aproximativ egala cu distanta dintre Pamant si Soare, folosita pentru a exprima distantele din Univers, nu va mai fluctua, ea fiind oficial stabilita de Uniunea Astronomica Internationala (UAI).
Unitatea astronomica este de acum inainte egala cu 149.597.870.700 de metri, o valoare conventionala aleasa pentru a fi compatibila cu constantele astronomice in vigoare din 2009, se afirma in comunicatul emis de Observatorul din Paris.
Schimbarea este la fel de virtuala pe cat este de arbitrara: orbita terestra reprezinta o elipsa, iar distanta dintre planeta noastra si Soare nu este, deci, fixa. Nu va exista niciun impact asupra vietii cotidiene, iar lumina de la Soare va avea intotdeauna nevoie de opt minute pentru a ajunge pe Pamant.
Insa oamenii de stiinta nu mai sunt de acum obligati sa tina cont de marja de eroare de cativa metri in plus sau in minus care exista in trecut.
"Pana acum, valoarea in metri era determinata experimental, pentru ca ea sa depinda de modelele si de observatiile utilizate, ca si de sistemul de referinta ales", au explicat specialistii de la Observatorul din Paris.
Pe scurt: unitatea astronomica era intotdeauna "putin sau mai mult" egala cu 150 de milioane de kilometri. Iar o unitate de referinta in geometrie care variaza face o impresie proasta.
"Astronomia dinamica contemporana impune plasarea intr-un cadru al relativitatii generale si folosirea unui ansamblu coerent de unitati si de constante. Definitia unitatii astronomice avea nevoie de o revizuire. Iar acest lucru tocmai a fost facut", au subliniat cercetatorii de la Observatorul din Paris, potrivit agentiei de presa Mediafax.

Şi-a anunţat aniversarea pe Facebook. Familia şi vecinii s-au ÎNGROZIT de cele întâmplate

O tânără de 16 ani din Olanda şi-a invitat prietenii de pe Facebook la ziua ei. Surpriză, învitaţia a ajuns într-un final la 30.000 de persoane, iar acasă la ea s-au prezentat 3.000 de invitaţi.


Şi-a anunţat aniversarea pe Facebook
Şi-a anunţat aniversarea pe Facebook



Petrecerea s-a transformat într-o adevărată revoltă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să intervină, după ce 6 persoane au fost rănite, mai multe magazine au fost vandalizate şi jefuite, iar o maşină şi mai multe scaune au fost incendiate. Aproximativ 20 de tineri au fost arestaţi, scrie Dailymail.co.uk.

Haosul s-a produs după ce tânăra şi-a invitat toţi prietenii de pe reţeaua de socializare, însă a uitat să le spună că de fapt petrecerea va fi un eveniment privat.

Şi în Germania, o adolescentă a comis aceeaşi greşeală, după ce a trimis o invitaţie deschisă pentru toţi prietenii de pe Facebook şi s-a trezit la uşă cu 1600 de persoane.


Sursa : http://www.realitatea.net

Vrei sa slabesti? O aplicatie online te ajuta sa dai jos kilogramele in plus

Vrei sa slabesti? O aplicatie online te ajuta sa dai jos kilogramele in plus


O aplicatie online te ajuta sa slabesti si sa ai stil de viata activ in activitatile zilnice
In ciuda bunelor lor intentii, peste o treime dintre britanici recunosc ca nu au timp pentru a face sport atat de mult pe cat si-ar dori. Gratie unei noi aplicatii online, britanicii au de acum inainte posibilitatea de a adopta un stil de viata activ.
Foarte multe persoane se trezesc de dimineata cu gandul ca vor face sport in timpul acelei zile, insa pe parcursul zilei apar tot felul de activitati, care fac sa dispara orice urma de motivatie.
Potrivit unui nou studiu realizat de Coca-Cola, 32% dintre persoanele intervievate au spus ca nu au motivatia necesara pentru a adopta un stil de viata activ, iar pentru 21% dintre respondenti banii reprezinta principala bariera care ii opreste sa aiba o viata activa.
In cadrul unei campanii concepute pentru a-i ajuta pe britanici sa adopte un stil de viata activ, Coca-Cola Great Britain (CCGB) a conceput aplicatia "Work It Out Calculator", disponibila pe site-ul www.coca-cola.co.uk/workitout, care subliniaza importanta raportului dintre energia primita si energia cheltuita, informeazafemalefirst.co.uk.
Conceput in colaborare cu profesorul in stiinte sportive Greg Whyte, participant la doua editii ale Jocurilor Olimpice, noua aplicatie permite utilizatorilor sa "descopere" metode noi pentru a duce o viata activa. Este suficient sa precizati numele bauturii preferate lansata de compania Coca-Cola, iar aplicatia va sugera o varietate de exercitii fizice care va vor ajuta sa ardeti caloriile primite. Aplicatia sugereaza o multitudine de sporturi, de la jogging la ciclism si bowling pana chiar la folosirea aspiratorului in locuinta, pentru a se potrivi cu diverse stiluri de viata, situatii si stari de dispozitie. Scopul este acela de a gasi o activitate fizica care sa se potriveasca chiar si acelor persoane care au un program extrem de aglomerat. Desigur, oamenii primesc calorii si din alte alimente si bauturi. Este important sa tineti cont de toate sursele de calorii din dieta zilnica, atunci cand determinati "balanta energetica", pe baza caloriilor primite si a caloriilor cheltuite.
Coca-Cola Great Britain, care ofera consumatorilor sai o gama vasta de bauturi racoritoare, si-a facut o obisnuinta in ultimii ani din a-i incuraja pe oameni sa adopte un stil de viata activ. Totodata, ambalajele acestor produse indica in mod clar continutul caloric si ceilalte nutrimente din compozitie, cu scopul de a-i ajuta pe oameni sa fie informati si sa faca alegeri in cunostinta de cauza.
Aplicatia "Work It Out Calculator" reprezinta o dovada a faptului ca un stil de viata activ poate fi cu usurinta incorporat in activitatile zilnice, sustine compania. Activitatile gospodaresti, mari consumatoare de energie, precum curatarea locuintei cu aspiratorul, care consuma in medie 3 ore pe saptamana pentru orice gospodina, echivaleaza din punct de vedere al consumului de calorii cu o sedinta de yoga de o ora si jumatate. In plus, efortul depus pentru a calca rufele curate timp de 20 de minute pe saptamana echivaleaza cu 10 minute de mers cu bicicleta. Coboratul scarilor in timpul pauzelor publicitare difuzate in timpul unor programe de televiziune echivaleaza cu o jumatate de ora de gimnastica la sala, scrie agentia de presa Mediafax.

Cea mai simplă metodă prin care poţi identifica un psihopat







Cercetătorii de la Universitatea Macquarie din Sydney au testat teoria conform căreia psihopatia, o tulburarea severă de personalizată caracterizată prin lipsa de empatie, comportament antisocial şi duritate, poate fi asociată cu o capacitate deficitară de a percepe mirosul.



Ambele fenomene sunt produse de o disfuncţie apărută la nivelul cortexului orbitofrontal.

Mehmet Mahmut şi Richard Stevenson au examinat capacitările olfactive ale unui grup format din 79 de persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, care au fost diagnosticate drept psihopaţi non-criminali şi care erau integrate în societate.

Folosind testul „Sniffin' Sticks” (ce determina pragul de sensibilitate, de discriminare şi identificare a mirosului prin utilizarea a 16 mostre ce conţin mirosuri diferite, precum parfum de portocale, cafea sau piele) specialiştii au descoperit că participanţii aveau probleme în identificarea corectă a mirosurilor. Mai mult, cei care au fost diagnosticaţi cu un grad mai mare de psihopatie, au obţinut cele mai slabe rezultate la testul „Sniffin' Sticks” .

Acum, oamenii de ştiinţă susţin că testul ar putea fi util pentru identificarea psihopaţilor care sunt foarte manipulatori. „Testele olfactive ar putea fi considerate markeri pentru identificarea trăsăturilor psihopatice, mai ales în cazul în care pacientul nu poate ghici ce răspuns ar trebui să dea, aşa cum se întâmplă în cazul întrebărilor folosite de obicei în diagnosticarea acestor persoane”, au notat aceştia în noul raport.

Cortexului orbitofrontal este localizat în partea frontală a creierului şi este responsabil pentru controlul impulsurilor, planificare şi adaptarea comportamentului în funcţie de normele sociale. În plus, de-a lungul timpului, o serie de cercetări anterioare au demonstrat că această zonă este importantă şi pentru procesarea semnalelor olfactive.

Totuşi, studiul subliniază faptul că problemele legate de capacitatea de a identifica mirosuri nu sunt strict legate de psihopatie. Disfuncţiile olfactive pot apărea şi în cazul schizofreniei, Parkinsonului sau bolii Alzheimer.

Oamenii de ştiinţă au găsit o metodă prin care pot face frica să dispară






Fricile se formează atunci când asociem anumite lucruri cu răspunsuri emoţionale negative puternice. Acum, o echipă de oameni de ştiinţă a dezvoltat o tehnică prin care pot şterge din creier amintirile emoţionale proaspăt formate. Mulţumită acestei tehnici, specialiştii ar putea elimina fricile unei persoane pentru totdeauna.



Atunci când o persoană învaţă, prin procesul de consolidare, care se bazează pe formarea de proteine, ia naştere o memorie pe termen lung. Prin întreruperea procesului, informaţia poate fi afectată.

Acest nou studiu, al celor de la Universitatea Uppsala din Suedia, susţin că ştergerea amintirilor emoţionale poate fi realizată prin întreruperea procesului de consolidare din creier.

În studiu, participanţii au privit imagini neutre, precum cele care înfăţişează peisaje sau obiecte din viaţa de zi cu zi, în timp ce erau supuşi electroşocurilor. În acest mod, participanţii asociau imaginile cu durerea şi se forma o amintire înfricoşătoare. Ulterior, pentru a activa această amintire, oamenii de ştiinţă le arătau iar oamenilor imaginile respective, dar fără a-i supune la şocuri. Fiind împărţiţi în două grupuri, la o parte dintre participanţi procesul de reconsolidarea a fost întrerupt cu ajutorul prezentării repetate a imaginii. În acelaşi timp, în rândul celorlalţi participanţi, din grupul de control, reconsolidarea a decurs normal, fără întreruperi.

Astfel s-a constatat că prin perturbarea procesului de reconsolidare, amintirea devine neutră şi nu mai inspiră frică. Totodată, folosind un RMN, oamenii de ştiinţă au putut să arate că urmele amintirii au dispărut din zona creierului care, în mod norma, stochează amintirile înfricoşătoare.

„Aceste descoperiri ar putea revoluţiona cercetările realizate asupra memoriei şi fricii. În cele din urmă, noile constatări ar putea duce la formarea unor noi metode de tratament care ar ajuta milioanele de oameni din întrega lume, pacienţi care suferă de probleme de anxietate, precum fobii, stres posttraumatic şi atacuri de panică”, a declarat cercetătorul Thomas Ågren. 

Ultrabook-ul Samsung Seria 9 a venit oficial în România


Seria 9 de laptopuri de la Samsung a ajuns la generaţia a doua şi a fost lansată oficial azi în România. Vorbim aici de un model cu diagonala de 15", într-un format mai compact, de 14" . Carcasa metalică are o grosime de 14,9 mm, surprinzător de puţin pentru această dimensiune. Greutatea a fost şi ea redusă la 1,59 kg. Samsung a lucrat mult ca să producă un portabil special, nu doar subţire şi uşor, ci şi performant. În carcasă găsim noua platformă Ivy Bridge, 4 GB su 8 GB RAM şi un SSD de 128 GB sau 256 GB. Laptopul Samsung Seria 9 ar trebui să pornească în 10 secunde şi să se trezească din modul Sleep în 1,4 secunde.
Samsung Seria 9 - un design de excepţieSamsung Seria 9 - un design de excepţie

 Din păcate, porturile au fost sacrificate pentru a obţine designul plăcut de mai sus. Noul ultrabook oferă doar două porturi USB, iar pentru ieşirile video au fost folosite porturi atipice. Ecranul are o dimensiune atipică la rândul său, însă vine cu o luminozitate sporită, filtru mat şi o rezoluţie de 1600x900 pixeli. Conform producătorului, bateria ar trebui să ofere o autonomie de până la 10 ore. Mi-e greu să cred că în practică se poate atinge această cifră, în condiţiile în care spaţiul din carcasă este limitat, ecranul nu este mic, iar utilizatorul chiar vrea să lucreze cu portabilul.
Samsung Seria 9 - ecran de 15" şi doar 14,9 mm grosimeSamsung Seria 9 - ecran de 15" şi doar 14,9 mm grosime

 Ultrabook-ul Samsung Seria 9 este un portabil premium. Dacă specificaţiile şi imaginile nu v-au convins, o va face preţul. Ultrabook-ul va costa cel puţin 5.700 lei şi este aşteptat în magazine în curând.
Samsung Seria 9 - tastatura este iluminatăSamsung Seria 9 - tastatura este iluminată


ASUS Padfone 2 va fi dezvăluit în octombrie


ASUS Padfone este unul dintre cele mai interesante produse Android ale anului, după cum am subliniat şi în cadrul testului făcut cu acest produs, însă are şi o serie de deficienţe. Interesanta combinaţie dintre un terminal mobil şi o tabletă Android cu tastatură este trasă în jos de dimensiunile şi greutatea prea mare.
După cum era de aşteptat, ASUS va corecta aceste probleme în cadrul generaţiei următoare, iar Padfone 2 este mai aproape decât speram: compania a trimis deja invitaţiile pentru evenimentul care va avea loc pe data de 16 octombrie în Taipei, Taiwan, şi Milano, Italia.
Speculaţiile susţin apariţia unui procesor quad-core de la Qualcomm, puternicul APQ8064, şi a unei memorii RAM cu o capacitate de 2GB. Nu putem garanta pentru aceste informaţii, însă o sursă apropiată ASUS ne-a spus să ne aşteptăm la un produs cu o greutate mai mică, un sistem nou de cuplare a terminalului, schimbare care va duce la scăderea grosimii şi greutăţii tabletei, şi la o apariţie pe rafturile magazinelor aproape de sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor.
Invitaţia oferă prea puţine detalii, se remarcă totuşi un design nouInvitaţia oferă prea puţine detalii, se remarcă totuşi un design nou


Windows 8, vulnerabil la atacuri de bootloader UEFI


Windows 8 nu a ajuns încă pe piaţă, lansarea sa oficialăurmând să aibă loc la sfârşitul lunii octombrie, însă cercetătorii companiei italiene ITSEC au descoperit că noile metode de protecţie introduse de către Microsoft sunt vulnerabile la atacuri.
Vulnerabilitatea a fost descoperită la nivelul interfeţei software UEFI, înlocuitorul bătrânului BIOS. Suportată integral de către Microsoft începând cu Windows 7 x86-64, UEFI face legătura între sistemul de operare şi codul logic al platformei hardware pe care acesta rulează. Compania a anunţat că a dezvoltat un instrument de atac care poate fi folosit pentru injectarea de cod malware înainte de iniţializarea rutinelor de boot, acestă metodă de atac permiţând trecerea de Kernel Patch Protection şi politicile de control Driver Signature Enforcement.
Prin această de metodă de atac, bootloader-ul UEFI din Windows 8 poate fi rescris cu unul dezvoltat de un terţ, acesta interceptând ulterior apelurile nucleului software al sistemului de operare şi permiţând dezactivarea diverselor rutine şi potici de securitate.
Această metodă de atac poate fi folosită numai împotriva sistemului de operare Windows 8, ruda sa pentru arhitectura ARM, Windows RT, fiind imună deoarece foloseşte SecureBoot. O măsură care a înfuriat acum câteva luni utilizatorii care sperau să folosească viitoarele tablete Windows RT pentru testarea altor sisteme de operare, SecureBoot nu permite decât încărcarea bootloader-elor UEFI semnate digital.
Activarea SecureBoot este restrictivă, dar oferă protectie suplimentarăActivarea SecureBoot este restrictivă, dar oferă protectie suplimentară


iPhone 4S şi Galaxy S3, compromise într-o competiţie de hacking


Două echipe de experţi în securitate, formate din olandezi şi britanici, au oferit câteva surprize la o conferinţă de securitate EuSecWest, ţinută acum câteva zile la Amsterdam. În calitate de participanţi la un concurs mobilePwn2Own, aceştia au reuşit să ocolească barierele de securitate a două telefoane iPhone 4S şi Galaxy S3, în ciuda faptului că exemplarele au fost actualizate în prealabil cu cele mai noi versiuni software şi patch-uri de securitate.
iPhone 4S şi tabletele iPad sunt vulnerabile în faţa atacurilor desfăşurate de hackeriiPhone 4S şi tabletele iPad sunt vulnerabile în faţa atacurilor desfăşurate de hackeri

Joost Pol, în calitate de reprezentant al companiei olandeze de cercetare Certified Secure, ajutat de colegul său Daan Keuper, a creat un exploit ce permite furtul informaţiilor conţinute în adress book, colecţia de poze şi secvenţe video filmate cu camera foto şi inspectarea istoricului de navigare. Telefonul în cauză este un iPhone 4S  actualizat cu cele mai noi versiuni software, inclusiv noul iOS6, fapt ce poate avea implicaţii şi pentru iPhone 5, deoarece sofware-ul instalat pe acesta este în mare parte acelaşi. Datorită diferenţelor mici între componentele software utilizate, acelaşi exploit poate funcţiona şi cu tabletele din seria iPad, sau chiar playere iPod Touch.
Samsung Galaxy S3Samsung Galaxy S3

În paralel, o echipă britanică aparţinând companiei de securitate MWR Labs, s-a folosit de conectivitatea NFC a telefonului Samsung Galaxy S3 pentru a trimite un fişier infectat, ce exploatează o vulnerabilitate prezentă în programul de vizualizare a documentelor inclus cu versiunea Android 4.0.4 . Folosind o a doua vulnerabilitate necunoscută până în acel moment, exploit-ul a oferit acces nerestricţionat la informaţiile stocate în memoria telefonului. Aparent, în loc de conexiune NFC atacatorii pot apela şi la trimiterea de mesaje email infectate, sau păcălirea utilizatorului în a accesa o adresă URL ce duce la descărcarea fişierului infectat.
Pentru abilităţile demonstrate şi expunerea modalităţilor prin care şi-au dus la bun sfârşit atacurile, ambele echipe vor primi câte o recompensă în valoare de 30000 dolari.