sâmbătă, 22 septembrie 2012

Experiment la Amsterdam cu un iPhone5. A lipit telefonul de pamant si a inregistrat reactiile. VIDEO



Euforia provocata de aparitia pe piata a modelului iPhone 5 a urmat ritualul clasic: mii de fani au facut "de garda" nopti intregi in fata magazinelor din Asia si pana la New York.
E clar, fanii Apple sunt cei mai entuziasti cumparatori pe care si i-ar putea dori o companie. Ca sa fie printre primii proprietari de iPhone 5, au stat ore sau chiar zile in sir la coada in fata magazinelor, cantind sau purtind costume inspirate din produsele companiei. Fiecare are argumentele lui.
Un cumparator mai glumet din fire a lipit aparatul de asfalt si a inregistrat reactiile trecatorilor. Experimentul a avut loc la Amsterdam.
Specialistii cred ca Apple va vinde 10 milioane de aparate in primele 3 saptamini de la lansare. Si asta, chiar daca aplicatia pentru harti a fost criticata de utilizatori.
Este probabil, consecinta faptului ca Apple a renuntat sa foloseasca hartile Google si a dezvoltat propriul sau sistem, care opereaza cu o baza de date mai restransa. In conditiile in care chiar si liderul a aratat ca are "puncte slabe" razboiul de pe piata telefoanelor inteligente se inteteste.
Cu toate acestea, expertii se asteapta ca si anul viitor, Apple sa domine piata telefoanelor inteligente, cel putin in Statele Unite.

Sursa : 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu