duminică, 11 noiembrie 2012

Cu ce defecte a fost vandut pe piata Microsoft Surface. Clientii fac scandal si posteaza imagini incredibile pe Internet

Cu ce defecte a fost vandut pe piata Microsoft Surface. Clientii fac scandal si posteaza imagini incredibile pe Internet


Microsoft Surface, produsul care a fost lansat sa fie cel mai mare rival pentru iPad-ul de la Apple, are deja probleme.
Nici nu a aparut de mult timp pe piata, iar primii cumparatori ai tabletei Microsoft Surface au semnalat probleme, scrie Daily Mail.

Dupa doar cateva zile de la achizitionarea produsului, o parte dintre utilizatori s-au plans ca noul Touch Cover se "cojeste" la imbinarea cu ecranul.

Sursa citata precizeaza ca mesajele si imaginile postate pe forumuri provin de la clienti din SUA si Marea Britanie.

Sursa : http://www.yoda.ro

Cea mai dura pedeapsa primita vreodata de un hacker. Ce a patit un copil de 15 ani. E ca si cum ar fi "condamnat la moarte"

Cea mai dura pedeapsa primita vreodata de un hacker. Ce a patit un copil de 15 ani. E ca si cum ar fi condamnat la moarte


Pustiul conducea o grupare despre care spunea ca e intrecuta doar de Anonymous
Un adolescent de 15 ani, cunoscut drept Cosmo the God, care conducea o grupare de hackeri numita UG Nazi, despre care sustinea ca ar fi intrecuta numai de Anonymous in ceea ce priveste notorietatea, a primit o sentinta extrem de dura.
Curtea l-a lovit acolo unde il doare cel mai tare, interzicandu-i sa se apropie de calculatoare sau de orice gadget cu Internet pentru o perioada de 6 ani de zile. Sentinta aminteste de cea data in cazul lui Kevin Mitnick
Cosmo, care locuieste in Long Beach, California, a organizat atacuri impotriva unor tinte diverse, inclusiv CIA, Amazon si PayPal. "El nu poate folosi Internetul fara sa obtina permisiunea din partea ofiterului care il supravegheaza. Nici nu va putea folosi Internetul nesupravegheat sau pentru alte scopuri decat cele legate de educatie. Este obligat sa ofere toate datele de logare si parolele tuturor conturilor lui. (...) I se interzice sa contacteze orice membri sau asociati ai gruparilor UG Nazi si Anonymous, carora li se adauga o lista cu alte persoane", scrie Wired.
Pentru un hacker, o astfel de sentinta aproape este echivalenta cu "condamnarea la moarte", comenteaza Gizmodo. Avocatul Jay Leiderman, care a reprezentat presupusi membri ai gruparilor Anonymous si LulzSec, a declarat pentru Wired ca este ca si cum "i-ai lua pianul lui Mozart".

Sursa : http://www.yoda.ro

MediaHint – Sau cum poti viziona Netflix si Hulu din Romania


Pentru cei care nu stiu ce reprezinta Netflix sau Hulu pe scurt acestea sunt alternativele din Statele Unite, mult mai mari si mai puternice decat Voyo sau alte canale de filme si seriale online. Sunt servicii cu plata care o fera insa o colectie impresionanta de materiale si in mod gratuit.
Daca scandalul este in floare, si vad ca apar din ce in ce mai multe discutii legate de asa zis-ul “Razboi voyo” o astfel de solutie pare cel putin interesanta pentru ca ofera acces la doua dintre cele mai puternice site-uri de video-on-demand, de peste ocean. Aplicatia MediaHint este de fapt un plugin pentru Chrome si Firefox ce permite accesarea serviciului care, altfel, nu ar putea fi vizionat din Europa. In esenta vorbim de un plugin de tip proxy care  ”pacaleste” site-urile mai sus mentionate, in a crede ca toti utilizatorii sunt din Statele Unite. Este vorba de o routare a IP-ului final care acceseaza site-ul in cauza.
Pot sa spun ca l-am testat pe parcursul zilei de ieri, si, odata instalat nu mai ramane decat sa va creati un cont pe unul din cele doua site-uri pentru a viziona serialele preferate. Sigur, o mare parte din ele sunt cu plata, insa am ramas surprins cat de multe si cunoscute sunt totusi oferite in mod gratuit. Calitatea este impecabila, si, pe o conexiune de internet buna stream-ul este aproape instant. Sunt cateva lucruri la care trebuie sa fiti atenti, unul dintre ele este codul postal introdus la inregistrare, acesta trebuie sa fie de US, adica din 5 cifre, am folosit codul postal al strazii unde stau din care am taiat ultima cifra si a functionat. Un al doilea element este loginul pe Netflix care necesita un card MasterCard sau American Express sau un cont de paypal din Statele Unite. Daca respectati aceste reguli puteti sa incepeti trial-ul pentru o luna dupa care va decideti daca veti plati sau nu pentru serviciu, posibil insa sa nu functioneze cu orice card, e mai mult la noroc. Pe Hulu modalitatea de inregistrare e ceva mai simpla.
Nu sunt sigur ca acest plugin nu va fi blocat in curand asa ca nu va puneti momentan foarte mari sperante in el si luati-l ca atare, ca un “serviciu gratuit”. Interesanta este modalitatea de monetizare a lui Hulu pentru continutul gratuit. Aproape la fiecare 10 minute ai un calup din 3 reclame, cu durata totala de 90 de secunde. Poti alege de asemenea si ce reclame nu mai doresti sa vezi, mentionand ca nu sunt relevante pentru tine, doar pentru imbunatatirea serviciului.

Sursa : http://playtech.ro