marți, 6 martie 2012

LG Optimus L3 ajunge luna aceasta în Europa


LG Optimus L3, mezinul noi serii L-Style prezentate la Mobile World Congress 2012, este un smartphone cu Android OS dedicat consumatorilor orientaţi către dispozitive de buget, fără performanţe notabile.
Dotările, deşi departe de a impresiona, oferă o experienţă completă pe partea de multimedia, Internet şi navigaţie:
  • CPU single core, 800 MHz;
  • Ecran capacitiv de 3.2 inch, 320 x 240 pixeli rezoluţie;
  • Cameră de 3.15 MP;
  • HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth;
  • GPS;
  • 150 MB memorie internă, slot microSD;
  • OS Android 2.3 Gingerbread;
  • Baterie Li-Ion 1500 mAh;
  • Dimensiuni: 102.6 x 61.6 x 11.85 mm.
LG Optimus L3 va sosi în Europa începând din această lună, preţul pentru România fiind de aproximativ 650 de lei.. Din seria L-Style mai fac parte Optimus L5 şi Optimus L7.

Assassin’s Creed 3 - primele imagini şi detalii


După îndelungi aşteptări, iată că avem şi primele imagini din Assassin's Creed 3, alături de informaţii referitoare la scenariul jocului.
Nedorind să-i îndepărteze pe cei care nu au avut un contact direct cu primele jocuri din serie, Ubisoft a adaptat Assassin's Creed III astfel încât să fie accesibil şi pentru cei nou veniţi, dar păstrând în continuare toate referinţele la vechile titluri Assassin's Creed, atât de familiare fanilor înrăiţi.
Noul erou este fi fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribul de amerindieni Mohawk. Numele lui indian este Ratohnhake'ton, însă se va recomanda drept Connor pe parcursul jocului, pentru a fi mai bine văzut de pelerini.
Află mai multe despre scenariul pregătit pentru Assassin's Creed 3, din articolul publicat pe Go4games.ro
Sursa: Go4games.ro

Facebook a lansat Messenger for Windows. Descarcă-l de aici


Cu o interfaţă simplă şi chat pe tab-uri, noua aplicaţie de mesagerie instantanee Facebook Messenger for Windows promite să devină un concurent serios pentru celebrul Yahoo! Messenger.
La prima vedere însă, mai sunt multe lucuri de făcut pentru a lupta de la egal la egal cu Yahoo! Messenger. Facebook Messenger se rezumă doar la contactele din lista prieteni asociată contului tău, nu permite importul de contacte din alte reţele (ex: MSN Live).
Smiley-urile sunt extrem de limitate şi nu pot fi introduse dintr-o căsuţă de previzualizare.
Nu poţi adăuga contacte noi în listă decât din pagina de Facebook, prin cererea permisiunii de prietenie.