marți, 5 martie 2013

Versiune Chrome pentru Android cu accelerator în stil Opera Turbo


Rod al unui proiect numit Google Web Accelerator, noua versiune Google Chrome pentru tablete şi telefoane Android introduce o funcţie menită să reducă volumul de trafic prin conexiunile de internet mobil, mărind totodată viteza de încărcare a paginilor pe care le navigăm.
Versiune Google Chrome pentru Android cu accelerator în stil Opera TurboVersiune Google Chrome pentru Android cu accelerator în stil Opera Turbo

Descoperită în urma unor indicii lăsate în codul sură pentru cea mai nouă versiune Chrome pentru Android, funcţia Web Accelerator va îmbunătăţi considerabil experienţa la navigare atunci când apelăm la conexiuni de internet mobil limitate din punct de vedere al vitezelor de transfer.
La fel ca şi competitorul său, browserul Opera cu tehnologie Opera Turbo, Google Chrome va obţine sporul de performanţă promis trecând fiecare pagină accesată printr-un server Google dedicat, unde sunt procesate şi trimise mai departe într-o formă optimizată pentru ecranul dispozitivului pe care sunt vizionate.
Cei dornici să e bucure de sporul de viteză promis ar putea avea ocazia să testeze funcţia Web Accelerator într-una din versiunile viitoare Google Chrome Beta pentru dispozitive Android.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu