marți, 5 martie 2013

Mobiroo – Vrei abonament la aplicatii de Android?


In loc sa-ti cumperi  contra unor sume din ce in ce mai mari, un nou serviciu intitulat Mobiroo iti permite sa-ti faci abonament pentru aceleasi facilitati.
mobiroo abonament android google play
Mobiroo ofera acces total la aplicatii contra unei sume modice lunare. Sistemul este similarSpotify sau Netflix, care functioneaza pe filme si muzica. Aflat momentan intr-un stadiu incipient, proiectul Mobiroo deja pune la dispozitie cateva  pe care le puteti descarca si folosi cu conditia sa platiti un abonament lunar de 2,49 dolari. Din cate se pare, respectivul pret este doar pentru a atrage o clientela, in viitorul nu foarte indepartat, respectiva valoare se va dubla. Cel mai probabil acest lucru se va intampla in momentul in care numarul aplicatiilor inscrise in program se va numara in mii, nu in sute.
Desi puteti deja sa va instalati aplicatii a caror valoare depaseste 20 dolari prin Mobiroo, creatorii programului tin sa insiste ca nu exista nici o limita sau obligatie pentru respectivul abonament. Puteti profita de o oferta care va ofera 7 zile de acces gratuit la program, va puteti face abonament pentru o luna sau pentru un an. Daca veti opta pentru un abonament, in perioada imediat urmatoare veti primi cadou la alegere unul dintre popularele jocuri create de Electronic Arts. Printre companiile care si-au incredintat creatiile in mana Mobiroo se numara Herocraft, Vector Unit, GameHouse, Binary Mill.
Ideea creatorilor si motivul pentru care acest serviciu ar trebui sa fie un succes este simplu. Desi multi utilizatori de smartphone vor sa plateasca aplicatiile,  sunt timorati de perspectiva unei achizitii de 2, 5 sau 20 de dolari pentru o aplicatie pe care de cele mai multe ori nu o testeaza si risca sa nu le placa. Cea mai buna solutie este un astfel de abonament care va permite sa experimentati orice aplicatie. In plus, atata timp cat aveti abonamentul la zi, puteti folosi si aplicatiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu