marți, 5 martie 2013

Cum arata un iPhone ipotetic de 4,8 inci?


Desi sper in fiecare zi ca  sa nu intre in hora dimensiunilor din ce in ce mai mari, un concept cu ecran de 4,8 inci arata incredibil.
iPhone 6 concept silver
Este nemaipomenit ce creatii poate realiza mintea unei persoane cu suficient de mult timp liber si talent. Nici macar nu trebuie sa se gandeasca la urmatorul proiect doarece fragmente din ,,ceva” se materializeaza in cap si ajung sa fie puse cu usurinta pe hartie sau pe ecranul unui computer.
Telefonul din imaginile alaturate este  creat de Martin Hajek. Are o diagonala de 4,8 inci si un design ce pare o combinatie reusita intre un iPhone 5 si un iPad mini. La prima vedere pare iesit din comun, in practica insa se apropie foarte mult de un produs ce pare real. Lipsa unui buton principal pe marginea inferioara a smartphone-ului este explicata prin ascunderea in spatele unei bucati de sticla care se apasa cu totul. Chiar daca este genul de click pe care trebuie sa-l faci personal pentru a-l intelege, in teorie ideea pare foarte buna si dupa descriere pare similara cu sentimentul pe care ti-l dadea primul BlackBerry Storm atunci cand apasai pe o tasta.
Marginea ecranului lipseste aproape in totalitate si sistemul de operare iOS pare mai curat ca niciodata. Aluminiul domina designul si reuseste sa defineasca doua iPhone-uri de culori diferite, unul negru mat si unul de culoare argintie.
Desi astfel de creatii merita tot respectul, sper ca vremurile in care sa fim toti obligati sa ne folosim telefonul cu doua maini sa nu vina atat de repede.
iPhone 6 concept 4.8 inci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu