marți, 5 martie 2013

Citadel, ultimul DLC pentru Mass Effect 3, primeste trailer


Mass Effect 3 a fost lansat in urma cu aproape un an, insa cei de la BioWare au lansat periodic noi pachete extra, care sa imbogateasca experienta initiala. Lantul de experiente noi din RPG-ul de anul trecut se va incheia odata cu Citadel, cel mai stufos pachet al jocului, care include tot ceea ce si-au dorit fanii.
Mass Effect 3
Dupa cum sugereaza si numele, actiunea quest-ului principal al noului DLC are loc pe Citadela, unde Shepard are de a face cu o noua factiune care pare sa fie pe urmele sale. Pe parcursul misiunilor va intra in contact cu majoritatea personajelor care au facut parte la un moment dat din echipa sa, fie ca vorbim despre eroi din Mass Effect 1, 2 sau 3. BioWare a introdus si optiunea de a reaprinde vechi relatii amoroase pe care Shepard le-a avut in trecut cu membri ai echipei, alaturi de un apartament pe care jucatorul il poate decora dupa bunul plac.
Citadel DLC pentru Mass Effect 3 este atat de mare incat pe Xbox 360 a fost necesara impachetarea sa in doua parti, intrucat depaseste limitele impuse de Microsoft pentru DLC-uri. Lansarea va avea loc in cursul zilei de astazi si maine, odata cu reimprospatarea de continut de pe Xbox Live si PlayStation Network. Pretul este stabilit pentru 1200 MS Points sau 15 euro, in functie de platforma aleasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu