miercuri, 19 decembrie 2012

Samsung Galaxy S II si Galaxy Note se pregatesc de Jelly Bean 4.1.2


Samsung Galaxy S II si Galaxy Note se pare ca sunt inca in carti pentru un potential update la Android 4.1.2 incepand cu luna Ianuarie 2013.
 Samsung Galaxy S II si Galaxy Note II primesc Jelly Bean
O asemenea informatie poate reprezenta pe buna dreptate motiv de bucurie pentru fanii si posesorii de telefoane ceva mai vechi din familia Galaxy. Conform unor surse mai putin oficiale, se pare ca cele doua vedete cu vechime vor sari peste versiunea 4.1.1 si se vor alinia la cea mai noua versiune de Android 4.1.2.
Pe langa imbunatatirile aduse de noul Android, utilizatorii se vor putea bucura si de o parte din mult ravnitele functii inteligente regasite pe noua generatie de Galaxy Note II.
Operatorul canadian Rogers, a confirmat ca Android 4.1.2 isi va face simtita prezenta pe versiunia LTE a lui Galaxy S II si Galaxy Note. Dupa cum bine stim de regula smartphone-urile brand-uite de operatori sunt ultimele care beneficiaza de update-uri asa ca daca aveti unul dintre cele doua telefoane luat la liber ati putea sa va bucurati de noul sistem de operare pana cel tarziu la sfarsitul lunii Ianuarie.
Momentan asteptam sa vedem in ce masura astfel de informatii vor fi prezentate oficial si de catre Samsung si mai ales care va fi viteza de raspandire a update-ului. Spun asta pentru ca o mare parte dintre posesorii de Galaxy S III inca mai asteapta ca Android 4.1.2 sa fie livrat in toate tarile din Europa si nu numai.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu