miercuri, 19 decembrie 2012

Jocurile Rockstar de PlayStation 2 vin pe PSN


Dupa ce a reusit sa lanseze intreaga trilogie Grand Theft Auto III de pe PlayStation 2 pe PlayStation 3 prin intermediul seriei de jocuri PS2 Classics, Rockstar nu sta degeaba si se pregateste sa relanseze alte jocuri mai vechi pe consola celor de la Sony.
PS2 Classics PSN
Este vorba tot despre jocuri din generatia PlayStation 2, insa care nu au avut acelasi succes al jocurilor GTA. Vestea a venit original din partea ESRB (Entertainment Software Rating Board) si a fost confirmata partial de PlayStation Blog. Astfel, Bully, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Red Dead Revolver si cele trei jocuri Midnight Club de pe PS2, au primit clasificare pentru lansarea pe PSN. Dupa update-ul de aseara de continut al magazinului american, Red Dead Revolver, Bully si Midnight Club 3: Dub Edition Remix sunt disponibile in cadrul PS2 Classics si costa 9,99 dolari.
Momentan pe magazinul european se gaseste doar Red Dead Revolver la 7,99 Lire/8,99 Euro. Cu siguranta si restul de jocuri listate pe ESRB, sau care sunt disponibile pe PSN US vor ajunge si in Europa, insa probabil vor mai trece cateva saptamani pana la acel moment.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu