miercuri, 19 decembrie 2012

“Cel mai tehnic” colind de anul acesta


In aceasta perioada colindele sunt la mare cautare pe internet, in metrou, pe strada, in magazine sau chiar la birou, asa ca ne-am gandit sa va prezentam si noi unul dintre cele mai tehnice colinde din cate am vazut anul acesta.
Doi tineri pe numele lor Victoria Justice si Max Schneider ne incanta cu o melodie specifica sarbatorilor de iarna. Pana aici, nimic iesit din comun. Partea interesanta consta in faptul ca videoclipul este redat intr-un mod interactiv cu ajutorul catorva smartphone-uri de ultima generatie.
Telefoanele par sa fie doua Samsung Galaxy S III, un LG Optimus G si, pe alocuri, un Motorola Photon. Mai mult ca sigur toate cele patru telefoane sunt variantele lor americane – ni se precizeaza ca provin de la Sprint.
Probabil ca un astfel de videoclip nu ar fi prea greu de realizat cu ajutorul catorva efecte speciale si a unui operator priceput, dar se pare ca acest clip a fost realizat fara utilizarea de artificii la montaj. De aici deducem nivelul de munca depusa si coordonarea de care a fost nevoie pentru a va prezenta aceasta piesa de Craciun, care poate nu exceleaza din punct de vedere al liniei melodice, dar mai mult ca sigur reprezinta “cel mai tehnic” colind de anul acesta.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu