duminică, 6 ianuarie 2013

Top 15 cele mai bune dispozitive cu Android dupa autonomie


, ca orice alte smartphone-uri si tablete recente, au parte de multe discutii online legate de durata de viata a bateriei. Pentru a lamuri dilemele, cei de la RootUninstaller au publicat un top cu durata de viata a bateriei.
Top Android smartphone autonomie
Intregul top de mai jos este construit pe baza informatiilor preluate de aplicatia Battery Status Plus,disponibila pe Google Play. Pentru cele doua topuri formate din cate 15 dispozitive au fost avut in vedere in total 474 de smartphone-uri si tablete. Statisticile efective au fost generate pe baza unui numar de 5585 rapoarte trimise catre creatorii aplicatiei de utilizatori obisnuiti. Toate informatiile au fost preluate intr-o perioada de trei saptamani, iar pentru ca un dispozitiv sa fie avut in vedere pentru acest top au fost necesare cinci raportari separate, in zile diferite sau de la dispozitive de acelasi tip.
Cu o medie pe autonomie de 20,4 ore, topul pare plauzibil, iar rezultatele par sa fie rezultatul unui studiu bine pus la punct. Acestea sunt asadar Android-ele cu baterie mare si cele cu autonomie foarte mica.
Topul dispozitivelor cu cea mai mare autonomie este dominat de Galaxy Tab 10.1 P7510, LG Optimus Pro si ASUS Nexus 7. Cele mai slabe aparate sunt Galaxy Mini, Sony Xperia X8 si LG Optimus G.

top15dtop15dd

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu