duminică, 6 ianuarie 2013

Snapgrip iti transforma smartphone-ul in aparat foto


Snapgrip ajuta utilizatorii sa isi imbunatateasca fotografiile realizate cu smartphone-urile prin adaugarea unor functii si dotari noi.
Snapgrip
Stim cu totii cat de incomod sunt realizate fotografiile pe telefoanele mobile mai ales atunci cand ne lipseste butonul dedicat camerei si purtam manusi in anotimpul rece. Snapgrip este o carcasa care vine sa rezolve aceste probleme, pentru ca iti transforma telefonul intr-un adevarat aparat foto compact.
Snapgrip Carcasa
Mai exact, carcasa minune este formata dintr-un grip detasabil si o serie de controale care imbunatatesc atat stabilitatea cat si controlul asupra camerei in momentul in care vrei sa realizezi fotografii cat se poate de bune. Degeaba ai un smartphone cu zeci de megapixeli daca nu ai un control cat mai bun in momentul declansarii. Dupa cum puteti vedea si in poza, Snapgrip inlocuieste cu succes si butoanele de zoom, declansare, focalizare si expunere, atat de necesare la un aparat foto. Carcasa comunica cu mobilul prin bluetooth cu ajutorul unei aplicatii special proiectate pentru Android si iOS.
Snapgrip Butoane
Snapgrip este momentan in faza de proiect pe Kickstarter, iar daca initiatorii vor reusi sa stranga cele 18.000 de lire necesare demararii procesului de productie, vom putea vedea carcasa in magazinele din Europa.
In cazul lansarii pe piata, jucaria va costa aproximativ 99 de dolari si va fi perfect compatibila cu iPhone 4, iPhone 5 si Galaxy S III.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu