duminică, 6 ianuarie 2013

Membrii grupului de piraterie iMAGiNE au fost condamnati


Dupa ce in urma cu aproximativ o luna anutam ca  si-a recunoscut vina intr-un proces, azi aflam pedeapsa primita.
Torrent piraterie imagine
Intr-unul dintre cele mai mediatizate , membrii grupului iMAGiNE au stabilit noi recorduri la sentinte. Dupa mai multi ani in care echipa respectiva se ocupa cu filmarea celor mai noi filme in cinema si postarea rezultatelor pe reteaua BitTorrent, unul cate unul au fost toti arestati si condamnati pentru distributie ilegala de continut.
Jeremiah Perkins, liderul grupului, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru inregistrarea si distributia de filme cat timp respectivele lung metraje inca mai rulau in cinematograf. Cele 60 de luni de detentie primite de Perkins reprezinta cea mai mare pedeapsa data vreodata intr-un astfel de caz. Recordul anterior era detinut de un coleg din grupul iMAGiNE, Gregory Cherwonik care primise o pedeapsa de 40 de luni cu aproximativ jumatate de an inainte de Jeremiah.
Ca detalii ale activitatii pe care insusi liderul grupului a admis-o, Perkins a recunoscut ca inchiria servere si inregistra domenii online pentru activitatile grupului. Tot el a admis ca a acceptat donatii si plati pentru filmele pe care le posta online.
In total 5 membrii iMAGiNE au fost arestati in ultimii ani si 4 dintre ei au fost deja condamnati. Pe langa cei doi de mai sus, ceilalti doi au primit sentinte de 23, respectiv 30 de luni in inchisoare. Cel de-al cincilea membru al grupului isi asteapta sentinta pentru luna martie.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu