duminică, 6 ianuarie 2013

Google a taiat accesul la Google Maps pe Windows Phone


Utilizatorii de Windows Phone au devenit ultimele victime in din momentul in care li s-a taiat accesul la Google Maps.
Microsoft Google scandal Windows 8
Desi pare incredibil, dupa mai multe  se pare ca a avenit timpul pentru revansa. In ultimele 24 de ore au aparut tot mai multe rapoarte de utilizatori frustrati ca nu mai pot accesa Google Maps de pe terminalele cu Windows Phone 7 si Windows Phone 8.
Pentru un grad sporit de intriga in acest caz, Google s-a grabit sa dea o declaratie pe marginea acestei probleme celor de la . In conditiile in care acum doua zile era totul in regula iar acum utilizatorii de WP care acceseaza maps.google.com sunt redirectionati pe Google.com, oficialii companii au afirmat. ,,Versiunea mobila de Google Maps este optimizata pentru browserele cu WebKit precum Safari sau Chrome. Avand in vedere ca Internet Explorer nu este un browser WebKit, dispozitivele cu Windows Phone nu sunt capabile sa acceseze versiunea mobile web a site-ului Google Maps.
Unii utilizatorii mai priceputi au schimbat tag-ul User Agent care identifica browser-ul de Windows Phone din Internet Explorer in Chrome sau Safari si problema s-a remediat subit. Cei mai multi insa nu au aceasta optiune. Fiind evident ca este vorba de rea vointa si utilizatorii au de suferit cei mai multi vor sari la gatul Google. Daca sunteti tentati sa faceti la fel amintiti-va de  incepand cu primele luni ale lui 2012. Clipul Gmail man integrat mai jos este cea mai buna dovada a respectivului comportament.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu