vineri, 2 noiembrie 2012

iOS actualizat la versiunea 6.0.1, versiunea 6.1 intră în Beta


Apple a lansat ieri seara actualizarea 6.0.1 pentru sistemul său de operare iOS, aceasta fiind destinată tuturor telefoanelor mobile, tabletelor şi playerelor media. Fiind o actualizare minoră, aceasta nu aduce nici o facilitate nouă, ci doar corectează o serie de probleme apărute odată cu versiunea 6.0, în special pentru iPhone 5.
Lista de schimbări include corectarea artefactelor grafice care apăreau uneori când se utiliza tastatura, corectarea problemelor de autentificare şi stabilitate în reţelele wireless criptate cu WPA2, corectarea problemelor de conectivitate la reţeaua de date şi corectarea unei probleme grave cu interconectarea Exchange, care ducea la anularea completă a unui eveniment atunci când utiliza declina participarea.
iPhone 5 a primit o actualizare suplimentară care corectează un bug care împiedica actualizarea over-the-air, acesta fiind instalat în prealabil şi eliminat după finalizarea operaţiunii de actualizare. În funcţie de terminal, actualizarea iOS 6.0.1 are o dimensiune care poate ajunge la 50MB.
Odată cu iOS 6.0.1, Apple a lansat şi prima versiune Beta a viitorului iOS 6.1, însă în afara unor îmbunătăţiri pentru portofelul digital Passbook şi pentru API-urile Maps, nu se remarcă nimic interesant pentru utilizatori.
iOS actualizat la versiunea 6.0.1, versiunea 6.1 intra în Beta


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu