vineri, 2 noiembrie 2012

AGROBOT- Robot Agricultural

Descriere

Este vremea ca omul sa fie eficient in productie si plantare dar sa protejeze si mediul, AGROBOT se va ocupa de toate sarcinile ce ii reveneau agricultorului obisnuit prin simpla analiza a terenului si setare a programului dorit. Antreprenorii isi vor evalua datele in timp real si vor obtine productivitate maxima in timp record cu 0 poluare.

Cum va schimba aceasta idee lumea de maine
AGROBOT va ajuta la eficientizarea culturilor de agricultura, o recoltare si plantare mult mai simpla, eficienta, poluare mai mica, efort omenesc minim. Acesta va ajuta, prin intermediul analizei GPS a campului, la plantarea si la recoltarea in proportie ~100% din aria prevazuta. De asemenea, va disparea eroarea umana sau oboseala indelungata. AGROBOT va contine un motor electric, panouri fotonice pentru verile si toamnele imbelsugate in energie solara, acumulatori pentru inmagazinarea curentului electric, camere video pentru analiza campului, harta GPS, tehnologie moderna pentru analizarea recoltei si afisarea datelor in timp real (productie, calitatea bobului, etc.). Nu numai ca se va mari eficienta si productivitatea, dar AGROBOT va functiona pe energie electrica prin intermediul panourilor de fotoni si chiar prin retinerea de electricitate in acumulatori dar va elimina si factorii umani precum oboseala, greseala, pauza, etc. De asemenea, AGROBOT va furniza, prin intermediul biotehnologiei, date privind calitatea recoltei, balotii de cereale produsi, tonajul productiei, timp ramas pana la finalizarea recoltatului / semanatului.

AGROBOT poate fi proiectat pentru multiple sarcini precum recoltare, semanare si chiar si transportul productiei.

Tehnologii folosite
Automatizari, Panouri Fotonice, Programare, Harta GPS, Biotehnologie

Timp de implementare

Avand in vedere alocarea fondurilor si perspectiva fiecarei tari fata de o tehnologie sustenabila, ecologica si eficienta, timpul de implementare poate varia intre 5-10 ani.

Cum va arata proiectul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu