luni, 29 octombrie 2012

Un gadget la superlativ: Iahtul lui Steve Jobs e gata


In urma cu aproximativ jumatate de an am scris o stire despre o posibila colaborare dintre Apple si Phillipe Starck. La scurt timp s-a dovedit ca de fapt colaborarea era cuSteve Jobs si ca produsul in cauza era de fapt un iaht personal. Desi fostul CEO nu mai e printre noi, iahtul se pare ca este gata.
In imaginile alaturate si secventa de film de mai jos sunt evidentiate pentru prima oara liniile iahtului ce trebuia sa fie detinut de Steve Jobs. Iahtul a aparut zilele trecute in orasul Aalsmeer din Germania, iar imaginile au fost publicate rapid de mai multe site-uri de IT.
Iahtul a fost creat de Feadship – o companie specializata pe creatii personalizate de o asemenea amploare. Numele vasului este Venus, o referinta la zeita romana a dragostei si frumusetii. Ca o mica atentie, fiecare persoana implicata in constructia iahtului a primit un iPod Shuffle inscriptionat cu numele vasului si o nota scrisa in care acestora li se multumea pentru munca grea depusa si maiestria de care au dat dovada. ,,Thank you for your hard work and craftmanship. From the Jobs Family.” Desi nu se cunosc inca detaliile care definesc performanta acestei creatii, aparent la carma vasului de aproximativ 80 de metri vor sta 7 iMac-uri.
Ramane sa vedem daca va exista un eveniment de lansare la apa a iahtului Venus. Cu respectiva ocazie poate vom afla mai multe despre ce poate sa faca acest gadget la superlativ.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu