Hackathon-ul Hackover a adunat in acest weekend peste 200 de programatori. Evenimentul, desfasurat pe durata a 24 de ore non-stop, si-a propus sa incurajeze dezvoltatea comunitatilor locale de programatori.
Evenimentul le-a oferit participantilor ocazia de a dezvolta aplicatii de Mobile, Cloud Computing, Web Dev si nu numai. Participantii au putut asista la prezentari sutinute de importanti membrii ai comunităţilor de dezvoltatori din Romania.
Marele premiu de 1.800 de euro, a fost castigat de echipa Makan Studios, care a dezvoltat proiectul Road Alert. Marius Postolache, cu aplicaţia MuzicX, s-a clasat pe locul II, si a fost recompensat cu 1.200 de euro, in timp ce ocupantul locului III, Florin Ciprian Dragoi, a primit 900 de euro pentru proiectul Link Volcano. Echipa Felula a obtinut premiul de popularitate, in valoare de 600 de euro, pentru proiectul Clouds. 
Au avut ocazia sa-si testeze limitele, sa se cunoască mai bine intre ei si sa faca schimb de experienta. Provocarea a fost cu atat mai dificila, cu cat au avut un juriu de impresionat, o miza importanta si o concurenta puternica”, a declarat Gerard Dragoi, unul dintre initiatorii proiectului Hackover.
Competitia a fost organizata cu sprijinul BJUG (Bucharest Java User Group), RONUA (Romanian Net Users Association) si TeamNet International.