marți, 18 septembrie 2012

Windows Phone 8 a atins stadiul final de dezvoltare


Sistemul de operare Windows Phone 8 a atins, conform mai multor surse citate de The Verge, ZDNet şi WPCentral, stadiul final Release to Manufacturing, acesta urmând să se îndrepte acum către producătorii de terminale mobile înaintea lansării oficiale a platformei.
Până acum, doi producători au ieşit la rampă cu terminale Windows Phone 8, Nokia şi Samsung, HTC urmând să li se alăture în cursul zilei de poimâine, când compania va lansa, cel mai probabil, modelul X8.
Dezvăluit pentru prima dată în această vară, Windows Phone 8 mai are destule aspecte neacoperite de prezentările oficiale, dar care au fost atinse ulterior din când în când pe baza diverselor informaţii scurse către public sau a opţiunilor din versiunea Beta a kitului de dezvoltare. Un pas important de la actuala platformă Windows Phone 7, noua versiune va aduce un Homescreen nou, suport pentru ecrane cu rezoluţii mai mari şi dezvoltarea în cod nativ C++, aspect important pentru producătorii de jocuri.
Lansarea oficială a platformei este aşteptată să aibă loc la sfârşitul lunii octombrie, când va avea locconferinţa Build 2012.
Windows Phone 8 pe noile modele NokiaWindows Phone 8 pe noile modele Nokia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu