luni, 4 martie 2013

Yahoo! se concentreaza pe ce conteaza, dupa ce inchide cateva servicii


Faptul ca cei mai multi dintre noi nu mai folosesc serviciile online Yahoo! se va reflecta in curand in desfiintarea multora dintre ele. In urmatoarele luni vom vedea ce servicii cred Marissa Mayer si echipa de directori ca mai merita sa ramana sub brandul Yahoo!.
Yahoo!
Incepand cu 1 aprilie, fara sa fie vreo gluma, Message Boards, Avatars, Sports IQ si Clues vor fi inchise. Dispozitivele BlackBerry vor primi o lovitura prin stergerea aplicatiei Yahoo! din BlackBerry App World incepand cu aceeasi data. Desi utilizatorii care si-au instalat respectiva aplicatie pana la acea data o vor mai putea folosi, din pacate aplicatia efectiva nu va mai beneficia de actualizari ulterioare si suport.
Pentru ca la prima vedere mai multe servicii vor fi inchise decat vor ramane functionale, cei de la Yahoo! au simtit nevoie sa mentioneze si cateva exceptii care vor ramane in picioare. Yahoo! Finance isi va continua activitatea, iar Message Board-ul Fantasy Sports va ramane functional in continuare.
Dupa ce  pe postul de CEO la Yahoo! s-au incercat multe actiuni pentru aducerea companiei intr-o curba ascendenta. Reinventarea designului paginii Yahoo.com cu elemente personalizate si de socializare este doar cea mai recenta dintre aceste actiuni. Ramane acum sa vedem daca vor exista schimbari majore si in universul aplicatiilor mobile al companiei sau daca paginile Yahoo! optimizate pentru smartphone vor fi regandite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu