joi, 7 martie 2013

Un nou targ IT apare la orizont: Romanian Electronics Show


Pentru ca se simtea lipsa pe piata locala a unui targ IT de proportii, a fost anuntat Romanian Electronics Show – RES, pe care organizatorii isi doresc sa il transforme in cea mai importanta expozitie interconectata a tehnologiei din domeniul electronicii si IT&C. 
Romanian Electronics Show
Romanian Electronics Show va fi un eveniment amplu dedicat atat companiilor, cat si publicului larg, realizat de Exporom in parteneriat cu Camerele de Comert Bilaterale Romania–Japonia si Romania–Coreea.
Evenimentul va avea loc in perioada 28–31 martie 2013 si se va desfasura la cel mai nou complex expozitional din tara, Exporom, sub patronajul Ministerului pentru Societatea Informationala.
”Initiativa organizarii unui targ care sa reuneasca producatorii si distribuitorii de produse si servicii ICT poate sa impulsioneze semnificativ piata de profil“, a declarat Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala. “Astfel de targuri reprezinta o ocazie excelenta pentru ca actorii de pe piata sa poata face schimb de experienta, efectul final fiind diversificarea si ajustarea ofertei atat in beneficiul tuturor companiilor, cat si al consumatorilor.”
RES 2013 va include activitati diverse, organizate in patru zile de eveniment:
  • 28 martie: E-government & E-administration
  • 28 martie: Startups & Innovation
  • 29 martie: Mobile, Entertainment &Display
  • 29 martie: Cloud Computing, Big Data and ITaaS
  • 29 martie: Hackathon – mobile apps
Mai multe detalii gasiti pe www.roels.ro/conferences.
Inscrierile se pot face pana la 15 martie 2013, pe www.roels.roAccesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.
Exporom este cel mai nou centru expozitional modern cu servicii integrate de tipul si la nivelul celor existente in Europa. Cu o investitie de 15 milioane de euro si cu o suprafata actuala de 12.500 mp cu potential sa ajunga pana la 50.000 mp, Exporom isi propune sa devina principalul jucator pe piata organizarii de expozitii, conferinte si alte evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu