joi, 7 martie 2013

ASUS Z87 si GTX670 DirectCU mini in preview la CeBIT 2013


La fel ca si anul trecut, ASUS lipseste cu un stand oficial in cadrul CeBIT 2013, in compensatie a inceput sa dezvaluiasca o serie de informatii interesante legate de noile produse hardware.
ASUS GRYPHON-Z87-2
Pe partea de placi de baza ASUS a fost destul de atent cu informatiile scurse despre noile modele. Gryphon, sau Griffin in alte limbi reprezinta un animal mitologic ce avea corpul, coada si labele din spate ale unui leu, labele din fata capul si aripile apartinand unui vultur. Cu alte cuvinte ne putem astepta la un produs interesant din seria ROG – Republic Of Gamers.
asus Z87_DELUXE
Al doilea model mentionat doar printr-o imagine interesanta reprezinta un ASUS Z87-Deluxe, alaturi de o multime de bomboane colorate, unele site-uri interpretand aceasta imagine in sensul ca noua placa va avea cateva optiuni pentru dispzozitivele mobile. A nu se confunda bomboanele M&M cu JellyBean… primele sunt mult mai bune :)
asus gtx670directcu-mini
Un al treilea produs despre care se vorbeste si care a fost fotografiat este ASUS GTX 670 DirectCu mini, o placa cu performante superioare insa cu dimensiuni inferioare. Lungimea PCB-ului propriu al producatorului este de doar 17 cm, aproximativ cat latimea unei placi de baza mini ATX. Avand in vedere dimensiunile placii, producatorii si pasionatii de sisteme HTPC vor fi incantati ca pot include o performanta mai ridicata in acestea. In curand HTPC-ul ar putea deveni un veritabil inlocuitor pentru gamerii amatori sau mai putin excentrici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu