joi, 7 martie 2013

Jackpod transforma orice telefon intr-o camera foto stabila [+VIDEO]


Jackpod reprezinta o solutie extrem de practica pentru a maximiza compatibilitatea dintre orice trepied si smartphone-ul din buzunar.
Jackpod
Acest accesoriu pe cat de mic pe atat de ingenios a fost prezentat pe Kickstarter unde doreste sa capteze suficient de multa atentie pentru a puta intra in productia de masa. Practic  jucaria este un adaptor care conecteaza orice smartphone la un trepied foto cu ajutorul mufei jack. Cu alte cuvinte tot ce trebuie sa faci, ca sa te poti bucura de functiile avansate ale camerei foto de pe telefonul mobil, este sa conectezi un Jackpod in conectorul pentru casti si apoi poti atasa cu usurinta orice trepied foto pe care il ai deja sau pe care intentionezi sa il cumperi.
Jackpod Accesoriu
Dupa cum veti vedea si in clipul de prezentare de mai jos, Jackpod functioneaza atat in pozitie verticala cat si orizontala. Nu stiu cat de multa siguranta adauga intregului ansamblu: smartphone + adaptor + trepied, pentru ca la prima vedere nu pare foarte stabil. Asta probabil si datorita plasticului din care sunt confectionate partile menite sa intre in jack-ul audio.
Jackpod Greutate
Totusi, adaptorul Jackpod pare o solutie convenabila, usor de transportat si accesibila tuturor pasionatilor de fotografie care vor sa isi imbunatateasca experienta cu telefonul mobil.   Toti cei care vor sustine acest proiect cu cel putin 10 dolari vor primi un exemplar, bineinteles daca producatorul isi va atinge telul de 16500 de dolari in cele 28 de zile ramase pana la incheierea campaniei.

Sursa  : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu