joi, 7 martie 2013

Seagate anunta a treia generatie de hard diskuri hibride


Nici nu au trecut 24 de ore de cand Seagate a anuntat ca  si compania deja anunta produse noi.
seagate sshd
Pentru a demonstra ca nu va neglija prea curand  pentru sisteme portabile, Seagate a anuntat a treia generatie a hard disk-urilor sale hibride.
Pentru ca notiunea de hard disk-uri hibride a devenit in scurt timp un standard, Seagate a anuntat ca noua sa serie de produse ce va combina memoria flash cu stocare clasica va purta numele de SSHD. Disponibile atat in format de laptop cat si de desktop, o parte din noile SSHD-uri de 2,5 inci vor avea doar 7 milimetri grosime pentru a fi compatibile cu ultrabook-urile moderne. Pentru ca utilizarea platanelor promite in continuare un spatiu generos de stocare cu un cost relativ mic, SSHD-urile de 3,5 inci vor fi disponibile in capacitati de 1 TB si 2 TB. Posesorii de notebook-uri care vor dori sa profite de noua serie vor fi obligati sa se rezume la 500 GB sau 1 TB de stocare. In cazul tuturor modelelor, cantitatea de memorie flash va fi egala cu 8GB.
Daca tot nu au scazut suficient de mult preturile la SSD-uri incat sa fie competitive cu HDD-urile clasice, cu aceste produse, Seagate ar putea sa ofere solutia perfecta pentru cei care cauta o varianta de compromis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu