sâmbătă, 2 martie 2013

Sony pregăteşte Xperia C670X, un nou smartphone high end cu ecran full HD


Pentru aceasă vară, Sony pregăteşte un nou smartphone de top, cu nume de cod C670X. Acesta va avea în mod obligatoriu un ecran full HD, însă producătorul ca oferi această rezoluţie pe un ecran cu diagonala de 4.8”. El va avea astfel dimensiuni similare cu ale lui HTC One şi va puncta ceva mai bine decât Sony Xperia Z la capitolul ergonomie. Cât despre hardware, el va fi similar cu cel al actualului top de gamă. Xperia C670X va include acelaşi chipset Qualcomm Snapdragon APQ8064T, însă procesorul quad core va fi tactat la 1,8 GHz.
Imagine neoficială cu Sony Xperia C670XImagine neoficială cu Sony Xperia C670X

Smartphone-ul high end va fi lansat la mijlocul acestui an şi va rula sistemul de operare Android 4.2. Pe lista de specificaţii vor apărea 2 GB RAM, o memorie internă de 32 GB şi o cameră foto de 13 MP cu senzor Exmor RS. În ciuda îmbunătăţirilor aduse acestui senzor, ne-ar fi plăcut ca Sony să calce pe urmele HTC şi să opteze pentru mai puţini pixeli, dar mai mari.
Sony Xperia ZLSony Xperia ZL

Imaginea de mai sus pare să fie una oficială, însă nu putem garanta pentru ea. Imaginea de fundal a ecranului ar putea fi lipită cu un program de editare foto. Designul laturii superioare aduce destul de mult cu cel al modelului Xperia ZL, ceea ce ar putea să însemne că smartphone-ul va avea o denumire apropiată. Toate informaţiile de mai sus trebuie luate cu titlu de zvon, designul şi specificaţiile putând fi schimbate de producător în următoarea perioadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu