miercuri, 23 ianuarie 2013

Sony pregăteşte un mega-telefon cu ecran de 6.44 inch


Deşi pare neverosimil, Sony ar putea aduce pe piaţă un smartphone ca pentru cartea recordurilor, echipat cu ecran de peste 6 inch în diagonală.
Sony pregăteşte un mega-telefon cu ecran de 6.44 inchSony pregăteşte un mega-telefon cu ecran de 6.44 inch

Drept dovadă pentru această afirmaţie avem un scut de protecţie pentru ecran ce poară logo-ul Sony şi este modelat ca pentru un smartphone, nicidecum o tabletă din gama compactă. Comparat cu un alt smartphone gigant - modelul Huawei Ascend Mate cu ecram de 6.1 inch - cel pregătit de Sony pare să lase în jurul ecranului o margine ceva mai îngustă, accentuând impresia de supleţe. Aceeaşi sursă anunţă că sub panoul din sticlă minerală se va ascunde un ecran de 6.44 inch cu rezoluţie Full HD.
Chiar dacă încă poate fi ţinut la ureche cu o singură mână, noul smartphone va avea nevoie de optimizări serioase la nivelul interfeţei touch, dacă dorim să-i putem accesa măcar funcţiile de bază fără să ne ajutăm cu ambele mâini.
Desigur, până ce informaţiile vor fi confirmate şi din alte surse vestea trebuie tratată cu o doză mare de scepticism, putând fi vorba de o componentă destinată unui telefon prototip sau un simplu fals.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu