miercuri, 23 ianuarie 2013

Fujitsu Stylistic Q702 – O tableta cu Windows 8 Pro


Fujitsu a lansat astazi si in Romania prima lor tableta cu Windows 8 Pro, un produs interesant dar destinat in special segmentului de business si nu consumatorului de rand.
Fujitsu STYLISTIC Q702
Motivul pentru care fac aceasta afirmatie este pretul de pornire de 1099 dolari la care va fi disponibila, si asta in configuratia minima cu un procesor Core i3 si un SSD de 64 GB. Se mai adauga aici si tehnologiile de criptare, formatare de la distanta, si management al resurselor hardware si software de la distanta, pretabile pentru companii. Greutatea acesteia este de 850 grame, fara tastatura cu ajutorul careia se transforma intr-un laptop. Autonomia este de 4 ore pentru tableta, docking-ul cu tastatura dubland autonomia acesteia ce poate ajunge chiar si pana la 9 ore de functionare. Un atuu este faptul ca detine un docking cu baterie extinsa iar altul este in primul rand posibilitatea de a fi livrata in diferite configuratii, spre deosebire de Surface Pro. De aici insa si diferenta semnificativa de pret.
1 / 4

Au mai fost prezentate in cadrul evenimentului si multe alte produse, care au fost lansate ce e drept cu ceva vreme in urma, si majoritatea apartin tot segmentului de business. Imagini cu acestea avem mai jos.
1 / 8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu