miercuri, 23 ianuarie 2013

Ce ne rezerva tehnologia peste 150 ani?


Ce ne rezerva tehnologia peste 150 ani? Asta e intrebarea la care au incercat sa raspunda redactorii de la BBC intr-un infografic extrem de interesant.
future
Cum va arata lumea in 150 ani din punct de vedere tehnologic? Aceasta cred ca este o intrebare la care este imposibil de raspuns. La modul cum evolueaza de la an la an tehnologia, cred ca raspunsul se afla doar in imaginatia noastra si nu intr-un plan bine pus la punct de catre companii. Exista totusi cateva idei interesante pe care le dorim si le vrem sa devina realitate, si altele de care ne este putin cam teama, si daca vor fi realizate probabil ne vom schimba parerea despre acest avans al tehnologiei. Redactorii de la BBC au realizat pe de alta parte un infografic foarte interesant, ce merita mentionat si prezentat, mai ales din prisma faptului ca inglobeaza ambele tipuri de concepte mentionate mai devreme.
Predictiile vin de asemenea de la entitati de renume ca IBM , MIT, si diverse publicatii mari din industrie. Se fac de asemena speculatii si in baza unor achizitii, de exemplu cum Google va detine Pinterest, si de asemenea legate de aparitia unei noi retele sociale care va prelua titlul de cea mai mare retea sociala din lume, in ciuda faptului ca Facebook pare de neoprit. Am sa va las sa urmariti infograficul de mai jos, si apoi va astept cu opinii legate de aceste predictii. :)
lumea de maine

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu