marți, 8 ianuarie 2013

Samsung NX300 - mirrorless retro cu focalizare hibridă şi funcţii 3D


Mirrorless-ul compact NX300 de la Samsung a primit la CES 2013 un body cu accente retro, dar şi câteva îmbunătăţiri necesare. Ecranul OLED tactil este acum rabatabil şi are o rezoluţie mai mare, de 800x480 pixeli. Conexiunea WiFi face uşor transferul imaginilor către dispozitive externe. Senzorul APS-C de 20 MP a primit un filtru cu senzori pentru focalizarea prin diferenţă de fază, specifică DSLR-urilor. Un nou procesor de imagine permite fotografiere în rafală cu 8,6 cadre pe secundă, o performanţă ce trebuie luată în seamă.
Samsung NX300 - un mirrorless care arată bineSamsung NX300 - un mirrorless care arată bine

Designul va lăsa cu siguranţă o impresie foarte bună. Samsung NX300 a căpătat un aspec retro, foarte plăcut. Textura neagră cu striaţii contrastează foarte bine cu baza şi latura superioară din aluminiu.Odată cu lansarea acestui model a fost prezentat un obiectiv fix de 45 mm cu F1.8 ce poate fi folosit pentru realizarea unor poze sau clipuri 3D. O pereche de filtre LCD din interiorul obiectivului se închid alternativ, imaginile înregistrate de senzor fiind convertite în format 3D. Deşi obiectivul este compatibil cu alte modele Samsung NX, doar NX300 poate realiza materiale 3D cu el.
Samsung NX300 - ecran OLED rabatabil şi alte facilităţi de topSamsung NX300 - ecran OLED rabatabil şi alte facilităţi de top

Samsung NX300 va costa 750 $ atunci când va intra pe piaţă. Preţul nu include obiectivul din kit. Obiectivul 2D/3D de 45 mm va costa 500 $.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu