marți, 8 ianuarie 2013

Facebook Messenger cu suport pentru mesagerie vocală


Aplicaţia Facebook Messenger pentru dispozitive Android şi iOS a primit suport pentru trimiterea de mesaje vocale, la care putem apela atunci când nu dorim să folosim tastatura.
Facebook Messenger cu suport pentru mesagerie vocalăFacebook Messenger cu suport pentru mesagerie vocală

Disponibilă în magazinele App Store şi Google Play, noua versiune Facebook Messenger permite utilizatorilor să înregistreze mesaje scurte, momentan cu o lungime nu mai mare de 1 minut, pe care prietenii le pot asculta după ce accesează contul de Facebook. La fel ca şi în cazul aplicaţiilor Yahoo Messenger sau iMessage pentru telefoane Apple, funcţia de mesagerie presupune anunţarea mesajelor audio nou primite cu un ton de apel sau alt mijloc de notificare, fapt ce ar putea să nu fie pe placul acelor utilizatori care preferă folosirea exclusivă a mesajelor text.
Aparent, o parte dintre utilizatorii care au actualizat aplicaţia Facebook Messenger la versiunea cu sistem de mesagerie vocală au întâmpinat unele probleme legate de utilizarea noii facilităţi. Problema poate fi rezolvată dezinstalând complet aplicaţia Facebook Messenger, urmată de reinstalarea "pe curat" a noii versiuni.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu