marți, 8 ianuarie 2013

CES 2013 – Toshiba anunta propriile modele de TV-uri 4K – L9300


Continutul 4K este destinat panourilor de peste 80 de inci iar Toshiba a demonstrat acest lucru la CES anul acesta cu noul sau model L9300.
Toshiba L9300 Ultra HD 4k
In caz ca mai avea cineva vreun dubiu, , indiferent daca vom vedea sau nu continut nativ suficient. Dintr-un punct de vedere parca se repeta febra industriei 3D, de acum 2 ani cand continutul de acest tip era la fel de rar.
Toshiba a anuntat la CES propriul LED TV cu rezolutie nativa 4K sau Ultra HD. Dupe spusele celor de la imaginea afisata este clara iar detaliile ieseau cu usurinta in evidenta. Culorile pareau naturale si nici calitatea constructiei nu a fost neglijata. Per ansamblu, produsul arata foarte bine, standul este original iar panoul este foarte subtire.
Pentru ca nu toti pasionatii de continut 4K vor avea sufragerii suficient de mari incat sa acomodeze TV-uri de 2 metri, seria L9300 va include 3 modele de 58, 65 si 84 inci. De partea de procesare necesara pentru afisarea unui continut de o asemenea rezolutie se va ocupa un procesor proprietar quad+dual core cu numele de CEVO. Rata de refresh nativa a noilor panouri va fi de 240Hz iar tehnologia aferenta va purta numele de la ClearScan. De post procesare, upscaling la la 4K si conversie din 2D in 3D se va ocupa tehnologia CQ Engine a celor de la Toshiba. Tot aceasta din urma va va oferi o precizie foarte mare cand vine vorba de ajustarea culorilor.
Nu avem o data de lansare si un pret pentru noile Smart TV-uri 4K de la Toshiva, dar daca  este un criteriu, cel mai probabil pret graviteaza in jurul a catorva zeci de mii de dolari.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu