sâmbătă, 22 decembrie 2012

Primul clip cu un miliard de vizionari pe YouTube este …


Desi pare incredibil, avand in vedere succesul unor artisti precum Katty Perry, Eminem sau Justin Bieber, primul clip cu un miliard de vizionari nu este in engleza.
YouTube primul clip cu un miliard de vizionari
Nu este o pisica jucausa, nu este un urs care stranuta si nici un copil care rade. Primul clip cu un miliard de vizionari pe YouTube este omniprezentul Gangnam Style de la Psy.
Dupa ce in urma cu 3 luni  pentru cel mai placut clip pe YouTube cu 2,2 milioane de Lke-uri, s-a dat startul. Incepuse sa devina evident ca acesta este anul Gangnam Style. Cu toate ca acum respectivul clip a ajuns la peste 6 milioane de like-uri, popularitatea sa a mai fost starnita de cateva evenimente. Pana si cei de la NASA au parodiat Gangnam Style, doar pentru ca o saptamana mai tarziu  al celor mai populare clipuri de anul acesta. Indiferent daca va place sau nu melodia un lucru este remarcabil. Astfel de fenomene culturale nu ar fi putut sa existe in urma cu 5 sau 10. Nimeni nu ar fi auzit de PSY, Charlie bit my finger sau History of dancing daca nu ar fi existat Google, YouTube si Facebook.
Cu speranta ca nu tot PSY va depasi si pragul de 2 miliarde de vizionari, in cazul in care nu ati vazut clipul dintr-un motiv necunoscut, va doresc vizionare placuta.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu