sâmbătă, 22 decembrie 2012

Facebook te invita la Poke


Facebook Poke este o , un serviciu de mesagerie care va permite sa trimiteti mesaje ce se sterg automat.
facebook poke iTunes
Speculand ca ar exista o piata pentru astfel de dialoguri auto distructive,  Poke. Aplicatia ruleaza exclusiv pe iPhone si are o functionalitate similara cu Snapchat. Practic, Poke este mediul perfect prin care sa purtati o conversatie cu un prieten in momentul in care nu vreti sa ramana urme. Fiecare mesaj, poza sau clip video trimis prin Poke se sterge automat intr-un numar predefinit de maxim 10 secunde.
Au inceput sa apara speculatii legate de o astfel de aplicatie de acum cateva zile iar acum s-au materializat. Trebuie retinut ca, desi este un mediu perfect pentru a trimite poze sexy, Facebook incearca sa previna agresarea persoanelor prin intermediul noii aplicatii. Din acest motiv, Poke vine si cu un buton de raportare al mesajelor ofensatoare.
La capitolul mici detalii, daca trimiteti un mesaj in acest format unui prieten fara Poke instalat va fi invitat. In cazul in care cineva vrea sa faca o captura de ecran cu un mesaj, aplicatia nu-i poate interzice acest lucru. Din fericire, interlocutorul va fi avertizat de captura de ecran, moment in care pot incepe certurile.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu