luni, 24 decembrie 2012

Huawei planuieste un smartphone mai mare decat Note II


S-a intamplat vreodata sa zambiti cand  la urechea unui prieten?  hohote de ras cu un alt smartphone de dimensiuni generoase care sa fiechiar mai mare decat terminalul de la Samsung.
huawei ascend mate 6.1 inci smartphone
Ascend Mate este numele unui smartphone creat de Huawei cu un ecran de 6,1 inci. In cazul in care nu vi se pare exagerat, cititi mai departe.
Noul telefon Huawei ce va fi prezentat la CES si vine cu un panou Full HD, sistem de operare Android si o configuratie pe masura dimensiunii panoului. In ceea ce priveste tehnologia folosita la panou vorbim de un LTPS – low temperature polysilicon cu o densitate de pixeli de 361 ppi. Detaliat de catre unul dintre presedinitii Huawei intr-un magazin din Guangzhou zilele trecute, pentru o perioada, noul telefon ar putea fi cel mai performant din lume. Are un procesor Quad Core HiSilicon K3V3 tactat la 1,8 GHz, o baterie de 4000 mAh si o grosime de doar 9,9 milimetri. Partea cea mai spectaculoasa este pretul. Cel putin in China, noua jucarie va fi disponibila la un pret echivalent cu 480 dolari.
In cazul in care va faceti o lista cu tablete si smartphone-uri despre care veti afla mai multe la CES e bine de stiu ca Huawei a realizat un preview video.

Sursa : http://playtech.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu