luni, 19 noiembrie 2012

Windows Phone 8 vine si cu probleme de stabilitate


Inginerii de la Microsoft sigur nu vor reusi sa doarma linistiti in perioada imediat urmatoare din cauza unor probleme de stabilitate sesizate de utilizatorii de Windows Phone 8.
La mai putin de o luna de la lansarea noilor dispozitive cu Windows Phone 8 utilizatorii se plang in masa pe diverse forumuri de probleme legate de noile achizitii. Daca in urma cu cateva zile anuntam probleme cu tableta Microsoft Surface, astazi din pacate atragem atentia asupra unor probleme cu smartphone-urile de varf cu WP8, HTC 8X si Nokia Lumia 920.
Pe forumul WPCentral, intr-un thread dedicat restarturilor aleatorii ale smartphone-urilor HTC 8X, la scurt timp dupa primul post au aparut 143 de raspunsuri ale unor utilizatori care au intampinat situatii similare. Acelasi fenomen a fost confirmat pe forumurile Microsoft de aproximativ 50 de utilizatori. Desi astfel de sesizari ar putea fi rezultatul unor activitati de trolling anti-Microsoft, din pacate si redactorii de la The Verge au sesizat reboot-uri fara nici un motiv aparent pe modelul HTC 8X venit la test.
Nici Lumia 920 nu este privat de critica. Daca ne luam dupa sesizarile de pe forumul de support al companiei aflam ca noul smartphone al celor de la Nokia se blocheaza, se restarteaza singur si nici nu se apropie de durata de viata specificata a bateriei. Desi primul impuls a fost resoftarea terminalelor, pe langa faptul ca aceasta solutie nu a remediat problema, multi utilizatori au ramas cu smartphone-urile blocate cu un logo Nokia pe ecran.
In concluzie, se pare ca acel “Killer Hardware” promovat mai sus de Ballmer la conferinta de lansare WP8 se pare ca nu a fost suficient pentru ca utilizatori sa fie multumiti de noile lor smartphone-uri.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu