marți, 6 noiembrie 2012

Uraganul Sandy – Cel mai important eveniment din istoria Instagram


Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram.
CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul #Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800.000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,”probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul saptamanii in care se desfasoara Super Bowl-ul, un eveniment sportiv anual al SUA, doar 85.000 de imaginii au fost capturate cu tag-ului #SuperBowl. Cu toate ca SuperBowl-ul este un eveniment care se desfasoara intr-o singura zi, performanta atinsa de uraganul Sandy este o dovada clara a faptului ca din ce in ce mai multi oameni simt nevoia sa imortalizeze intr-un mod creativ momentele importante din viata lor.
Systrom – CEO-ul Instagram a profitat de ocazie, in timpul conferintei GigaOm, pentru a raspunde la zvonurile referitoare la integrarea de filtre in aplicatia Twitter. La acest capitol, el a negat ca ar fi ingrijorat de aceasta decizie, afirmand ca “Instagram reprezinta mai mult decat  o simpla aplicatie de filtre, reprezinta o comunitate de utiizatori.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu