vineri, 5 octombrie 2012

iPad Mini, gata de lansare în această lună


Tableta iPad Mini este deja comandată de către Apple şi se află în producţie la fabricile din China, în pregătire pentru evenimentul de lansare ce va avea loc în această lună.
iPad Mini, gata de lansare în această lunăiPad Mini, gata de lansare în această lună

Ultimele zvonuri vorbesc despre o tabletă iPad Mini cu ecran de 7.85 inch fără tehnologie Retina Display, proiectată cu gândul la un preţ de achiziţie accesibil, ce-i va permite să concureze împotriva ofertei de tablete ieftine cu Android, poziţionate într-un domeniu de preţuri ce pornesc de la 200 dolari.
Strategia Apple nu este însă de a vinde produse ieftine, care să fie la acelaşi nivel cu alternativele bazate pe Android, astfel că nici măcar ecranul TFT LCD cu rezoluţie redusă nu are prea multe şanse în a împinge preţul mai jos de 300 dolari, sumă ce oricum este sub nivelul tabletelor din seria iPad 2 sau The New iPad (iPad 3). Probabil, Apple va miza pe atragerea acelui segment de utilizatori pentru care formatul unei tablete iPad cu ecran de 9.7 inch şi greutatea acesteia au împiedicat luarea unei decizii de cumpărare, plusând cu o reducere de preţ raportată la versiunile iPad cu ecran mai mare şi nu tabletele competitoare. De altfel, nici ecranul de 7.85 inch nu a fost ales întâmplător, servind ca o justificare suplimentară pentru preţul mărit şi tentaţie pentru ignorarea tabletelor Android cu ecran de 7 inch, vizibil mai mici decât iPad Mini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu