miercuri, 13 martie 2013

Unul dintre co-fondatorii YouTube pregateste un site concurent


Google a achizitionat YouTube in urma cu aproximativ sase ani, echipa de dezvoltatori primind la momentul respectiv 1,65 miliarde dolari. Ce s-a intamplat insa cu membri fondatori? Aparent ei inca lucreaza la dezvoltarea de noi servicii.
YouTube Cofounder video service
Unul dintre , Chad Hurley, vrea sa-si incerce din nou norocul online prin intermediul unui nou -ul pe care il stim si-l indragim. Dupa ce a zis cateva cuvinte in cadrul conferintei SXSW zilele trecute, au iesit la iveala mici detalii referitoare la serviciul online pe care Hurley il are in minte.
,,Mi-as fi dorit ca SXSW sa fie o luna mai tarziu, deoarece putea lansa noul produs.” Afirmatia a fost facuta de Chad intr-o conversatie cu Kevin Rose, fondatorul Digg si unul din partenerii Google Ventures. Fara a da prea mult de gol, co-fondatorul YouTube a insistat asupra faptului ca serviciul graviteaza in principal in jurul continutului video, oferind in acelasi timp oamenilor flexibilitatea de a colabora si a crea continut.
Luanad in considerare atitudinea si descrierea serviciului, acesta pare sa fie aproape gata. Promisiunea lui Hurley ca serviciul va fi gata in aproximativ o luna pare valida. Oare vom vedea in 2013 un serviciu care sa ciunteasca autoritatea YouTube in domeniul publicarii online de clipuri video?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu