miercuri, 13 martie 2013

MagicPlan, o aplicatie care te ajuta sa-ti faci planul casei


Utilitatea realizarii unui plan al casei este semnificativa in foarte multe situatii, motiv pentru care o companie mai putin cunoscuta a realizat MagicPlan.magicplan ios App planing
Daca Google face o harta a globului la nivel macro, MagicPlan isi propune sa faca ceva similar la nivel micro, pentru caminul vostru. Practic, este o aplicatie care eficientizeaza enorm realizarea unui plan al casei. In conditiile in care aceasta activitate mi s-a parut tot timpul dificila si ambigua, MagicPlan face o treaba foarte buna in a-mi lamuri dilemele.
Pentru a duce o lucrare la bun sfarsit, aplicatia angreneaza toti senzorii din dotarea unui iDevice. Aceasta introduce cateva elemente de realitate augmentata si face capturi statice al diverselor zone din casa peste care puteti desena cu precizie elvetiana.
,,Elimina stresul masuratorilor, desenarii si mutarii mobilei din casa. Va ajuta sa economisiti foarte mult timp si exista deja multiple parteneriate si aplicatii prin care puteti profita de MagicPlan.” Cu un pret de trei dolari in AppStore, aplicatia este mandria CEO-ul Sanspia, compania producatoare. Foarte entuziasmat, Pierrer Gaubil a descris in detaliu cei trei ani de zile investiti in amalgamul de tehnologie prezent in mica aplicatie.
Indiferent cum planuiti sa folositi aplicatia descrisa mai sus, aceasta reprezinta cu siguranta un mod interesant de petrecere a timpului prin casa, mai ales inainte sa renovati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu