In urmatoarea perioada am putea vedea un Samsung Galaxy S III cu ecran HD si incarcare wireless. Anuntul a venit din partea unui jurnalist care a spus, pe Twitter, ca are confirmari ca se va intampla asta. Deocamdata, ochii presei se indreapta spre marele eveniment de la New York, unde se va lansa Samsung Galaxy S4, un telefon in care sud-coreenii au investit masiv.
S-a intamplat destul de rar ca Samsung sa vina cu versiuni imbunatatite ale aceluiasi model. Samsung Galaxy II Plus si Galaxy S Advance au fost doua smartphone-uri care au trecut prin asa ceva. 
Un argument pro pentru sustinerea zvonului ar fi ca Galaxy S III este un telefon extrem de dorit in intreaga lume, care a atins un record de 30 de milioane de unitati vandute in noiembrie 2012.
Chiar daca informatia oferita de jurnalistul Eldar Murtazin pe Twitter pare greu de crezut si nu a fost confirmata oficial deocamdata, el a mai venit, in trecut, cu castfel de declaratii care s-au dovedit corecte. Una dintre ele este ca Galaxy S4 se va lansa la New York pe 14 martie, 15 martie ora 01:00, ora Romaniei.
Noul Galaxy S III ar urma sa aiba ecran HD, desi nu se stie daca acesta va avea rezolutia 1080p. Dateria va creste, de asemenea, pana la 24000mAh, iar incarcarea se va putea face wireless, scrie SlashGear.