miercuri, 13 martie 2013

HTC One se lasa asteptat pe mai multe piete


HTC One va ajunge cu intarziere pe mai multe piete din lume, aparent sunt probleme cu stocurile componentelor folosite.
HTC One
Abia ce a fost lansat si primit cu mare entuziasm din partea fanilor, ca noul HTC One incepe sa dezamageasca chiar inainte de a ajunge pe piata. De ce? Pentru ca oamenii care l-au precomandat sau pur si simplu ar fi vrut sa il gaseasca in magazine, vor avea de asteptat ceva mai mult timp decat fusese comunicat initial. E cazul retailerilor din UK, care ar fi trebuit sa inceapa vanzarea de HTC One pe 15 martie si acum anunta ca il vor avea in stocuri la sfarsitul lunii sau cel mai probabil in prima parte din aprilie.
Cum? Lansezi un super telefon, reusesti sa creezi suficient de mult buzz in jurul telefonului si cand oamenii vor sa-l cumpere ii inviti practic sa mearga catre concurenta? Credeam ca dupa “criza” HTC One S, marele producator taiwanez a reusit sa isi corecteze micile scapari din livrari si e gata sa se ia la tranta cu Samsung pentru pozitia de mare producator de flagship-uri Android.
Inceputul de an a fost unul promitator cu anuntarea mai multor smartphone-uri cu potential de mari hit-uri in vanzari: Optimus G Pro, Xperia Z, HTC One, toate inaintea mult asteptatului Samsung Galaxy S 4. Practic toti producatorii s-au grabit sa muste din felia celor de la Samsung, dar se pare ca oricat ar incerca nu prea reusesc pentru ca se saboteaza singuri prin astfel de probleme de stocuri.
HTC One Alb
Sunt convins ca majoritatea celor care urmaresc un upgrade de smartphone in viitorul apropiat asteapta sa vada si mutarea Samsung de pe 14 martie ceea ce a blocat mare parte din vanzarile celorlalti producatori. Daca Samsung reuseste sa impresioneze si chiar sa livreze in timp record noul Galaxy S 4, atunci HTC One cu ale sale probleme de stoc nu va reusi mare lucru din punct de vedere al vanzarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu