joi, 14 martie 2013

Smartphone-ul Samsung Galaxy S III ar putea primi un update


În apropirea marii lansări a lui Galaxy S IV apar zvonuri despre un update pentru vechiul top de gamă. Eldar Murtazin, jurnalistul rus de la Mobile-review.com a anunţat pe Twitter că producătorul coreean ar avea în lucru o nouă versiunea a lui Galaxy S III. Samsung obişnuieşte să relanseze modele vechi cu denumirea Plus, aşa că zvonul de faţă are o anumită doză de credibilitate.
Pentru noul Samsung Galaxy SIII, producătorul va îmbunătăţi cel puţin trei aspecte. În primul rând, utilizatorii vor primi un ecran mai bun. Nu ştim sigur ce înseamnă asta. Mă îndoiesc că Samsung va oferi un panou full HD pentru Galaxy S III. Ar fi o mutare neînţeleaptă, putând afecta vânzările lui Galaxy S4. Pe de altă parte, actualul Galaxy S III are deja un ecran superb. Ce-ar mai putea îmbunătăţi la el?

Încărcarea bateriei fără cablu  este una din facilităţile pe care le-ar putea primi noua versiune a lui Samsung Galaxy S III. Nu cred că cineva ar vrea să spună pas la aşa ceva. Este foarte elegant să pui smartphone-ul pe o perniţă sau o suprafaţă de plastic şi el să se încarce fără să te atingi de vreun cablu.Update-ul lui Galaxy S3 ar putea include şi o baterie mai mare. Se vorbeşte despre o capacitate de 2.400 mAh, faţă de cei 2.100 mAh ai modelului actual. Din nou, topul de gamă oferă deja o autonomie bună, comparativ cu alte modele similare de pe piaţă. Sunt sigur însă că utilizatorii cu nevoi mai mari vor aprecia o baterie cu 14% mai mare.
Un Samsung Galaxy S III Plus sau doar îmbunătăţit ar putea ajunge pe anumite pieţe.În felul acesta, producătorul nu s-ar mai deranja cu o campanie puternică de promovare, în condiţiile în care va avea un alt produs de top. Update-ul pentru Samsung Galaxy S II a venit foarte târziu. Sperăm ca cel al lui Galaxy S III să nu ajungă după doi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu