joi, 14 martie 2013

Motorola scapa un smartphone nelansat pe internet


Motorola a scapat pe internet un telefon mobil nelansat inca oficial.
Smartphone Motorola
Site-ul vietnamez tinhte.vn a prezentat azi o serie de fotografii si un hands on care au in centru un model de smartphone Motorola care nu a fost inca anuntat in mod oficial. Dupa cum puteti vedea si in clip, telefonul arata si se misca foarte bine. Probabil ca veti fi tentati sa credeti ca avem de-a face cucontroversatul Phone X care ar trebui lansat sub atenta supraveghere si implicare a celor de la Google. Totusi este prea putin probabil sa avem in fata Phone X-ul pentru ca acesta se vrea a fi un flagship desavarsit cu display Full HD si automat ar trebui sa fie anuntat cu mult fast si nu scapat pe un site din Vietnam.
Smartphone Motorola Spate
Misteriosul Motorala pare sa aiba un ecran 720p de 4,65 inci, un chipset Snapdragon S4 cu GPU Adreno 320, 2GB RAM si un acumulator de 2200 mAh. Cu alte cuvinte un smartphone mid range de toata frumusetea care are sanse sa se ia la tranta cu marile vedete de anul trecut, mai ales daca va ajunge pe piata la un pret competitiv. Ce putem spune din prezentarea de mai jos, este ca noul model Motorola are un design curat si frumos (semana putin cu HTC One), pare sa ruleze Android Jelly Bean si se misca cu o viteza demna de platforma hardware folosita.
Smartphone Motorola nelansat
Pentru moment nu au fost facute publice mai multe detalii legate de numele telefonului, data la care am putea sa il vedem lansat si nici macar un pret aproximativ. Asteptam sa vedem daca cei de la Motorola vor avea vreo reactie si suntem curiosi in ce masura ne vom putea intalni cu un astfel de terminal si la noi pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu