joi, 14 martie 2013

Samsung Galaxy S 4 – Functii avansate in hands on


Samsung Galaxy S 4, in varianta chinezeasca, apare in noi clipuri pe internet.
Daca mai zilele trecute ne intrebam in ce masura telefonul prezentat pe un forum chinezesc este sau nu noul Samsung Galaxy S 4, astazi ne intalnim cu acelasi telefon prezentat in mai multe clipuri video.
Samsung Galaxy S 4
In primul videoclip putem observa cateva detalii fizice ale telefonului si in acelasi timp ne putem da seama ca vorbim de aceeasi varianta dual SIM de Samsung Galaxy S 4 care a facut inconjurul lumii in ultimele zile. Restul filmuletelor prezinta specific cate una din functiile avansate pe care se presupune ca le va avea noul flagship Samsung
Mai jos vedeti cum functioneaza SmartPause, setare care opreste rularea oricarui clip in momentul in care detecteaza ca ne mutam privirea catre alt punct de interes.
In urmatorul vedeti cum ar trebui sa se comporte asa zisul Floating Touch, practic ce putem face cu S-Pen-ul pe Note 2 (previzualizam continut fara sa atingem ecranul), la Samsung Galaxy S 4 ar trebui sa functioneze prin apropierea degetului de ecran.
Se pare ca producatorul a decis sa modifice si modul de deblocare a telefonului prin introducerea unui soi de animatie destul de interesanta.
Si in sfarsit ultimul clip ne ajuta sa ne formam o idee cu privire la viteza de raspuns in navigarea online si totodata functii noi precum scroll-ul pe pagina sau transferul intre tab-uri prin trecerea mainii pe deasupra camerei frontale.

Prin prezentarea acestor noi functii despre care am tot auzit zvonuri, modelul chinezesc pare ca se apropie destul de mult de un potential Samsung Galaxy S 4, dar mai ramane totusi dilema dual SIM-ului…Sa fi ales Samsung sa comercializeze din start doua variante de telefon? Adica vom putea opta si pentru un flagship dual SIM? Sau mai degraba toata aceasta mascarada chinezeasca este un fake ceva mai bine gandit? Indiferent de ceea ce tindem sa credem, un lucru e cat se poate de sigur: adevaratul Samsung Galaxy S 4 va fi prezentat in toata splendoarea la ora 7 seara in New York, adica ora 1 noaptea pentru noi.
Nu uitati sa reveniti si sa verificati site-ul nostru si pagina de Facebook daca vreti sa aflati cat mai multe detalii despre cel mai asteptat smartphone al momentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu