Astazi au fost dezvaluite imagini spion cu ceea ce pare a fi un ceas „inteligent”(smartwatch) de la Samsung, denumit Galaxy Altius. Imaginile provin de pe un site din Coreea de Sud si infatiseaza un ceas pe care scrie SKT si SKTelecom, numele unei retele de telecomunicatii din Coreea de Sud.
Software-ul pare sa semene cu Android. In coltul din dreapta sus al pozelor apare numele de cod „Samsung-GA7” iar versiunea de soft este AltiusOS beta2, ceea ce inseamna ca software-ul a fost construit special pentru acest dispozitiv sau ca este o versiune a Android (sau alt sistem de operare compatibil cu Samsung). De asemenea, pozele arata ca 1,5% din cei 235MB de memorie interna este folosita.
Ultima imagine arata o serie de iconite, fiecare avand propria functionalitate, cum ar fi un player de muzica, un ceas si o scurtatura catre email, iar din felul in care aceste iconite sunt aranjate pe display reiese ca ceasul ar putea avea ecran tactil.
In urma cu cateva zile, Apple a fost creditata cu dezvoltarea unui dispozitiv similar, asa ca este de asteptat ca Samsung sa vrea sa scoata pe piata acest produs inaintea lui Apple, in conditiile in care Sony are deja un smartwatch la activ. 

Sursa : http://www.yoda.ro