luni, 18 februarie 2013

Google Takeout te ajuta sa-ti descarci datele din serviciile proprii


Intr-o perioada in care cele mai multe companii incearca sa ne covinga sa ne urcam informatiile in cloud, Google Takeout iti permite sa le dai jos.
Google Takeout
In cazul in care va doriti de mult sa va descarcati continutul postat pe internet in ultimii ani, GoogleTakeout va face viata mai usoara. Desi aplicatia accesibila la www.google.com/takeout nu este compatibila cu toate serviciile online, isi face treaba foarte bine cand vine vorba de servicii detinute de Google. In respectiva lista intra Drive, Buzz, Contacts, Google+, Latitude, Pages, Profile, Picasa, Reader, Voice, YouTube. Pentru ca s-ar putea sa fiti interesati doar de contacte, de exemplu, inainte sa exportati informatiile respective intr-o arhiva puteti bifa doar lucrurile care va interesaza.
Google Takeout a evoluat foarte mult in ultimii ani si chiar daca rareori mai ai nevoie de un backup la informatii detinute de Google, exista cateva scenarii. Aceasta este cea mai usoara cale pentru a face trecerea de la servicii Google la servicii concurente, fara prea mari bata de cap, si cu o compatibilitate ridicata cu urmatorul browser pe care doriti sa il utilizati.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu