miercuri, 30 ianuarie 2013

Zvonurile se confirma, iPad devine mai spatios


Nu au trecut 24 de ore de cand am banuit ca Apple va lansa un iPad de 128 GB iar acum, printr-un comunicat de presa, .
New iPad 4 Retina DIsplay 128 GB
Incercand sa compenseze pentru faptul ca nici o tableta sau smartphone Apple nu a venit vreodata cu posibilitatea extinderii spatiului de stocare, compania americana a imbratisat ideea unui iPad de 128GB. In comunicatul de presa care a acompaniat evenimentul, acest model a fost justificat mai ales pentru cei care lucreaza in AutoCAD cu fisiere mari si pentru editorii audio care au nevoie de colectiile de fisiere la purtator.
Pentru ca nu putea rata ocazia de a se lauda cu vanzarile de tablete si performanta AppStore-ului, noul iPad de 128GB vine intr-o piata in care s-au comercializat deja peste 120 milioane de iPad-uri la nivel global. In acest moment, AppStore-ul gazduieste deja 300.000 de aplicatii care ruleaza nativ pe iPad, motiv pentru ca si un iPad de 64 de GB poate fi, cu usurinta, lasat fara spatiu.
Noul iPad 4 de 128GB va avea un pret in SUA de 799 dolari in versiunea WiFi si 929 dolari pentru versiunea cu conectivitate WiFi+LTE/4G incepand cu data de 5 februarie. Acest produs incepe sa semene la pret mai mult ca niciodata cu un notebook adevarat, poate chiar un MacBook. Daca nu o faceati deja, aceasta lansare reuseste sa va faca sa va ganditi de 10 ori inainte de a cheltui un asemenea pret pe o tableta, fie ea si iPad.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu